2/17/2013

#128 Tappio varmistettu -___-

Hiihtokokemuksen perusteella, ei suurta menestystä ole odotettavissa.. *__*
Siis oikeesti! Ei oo todellista, miten huono kunto ihmisellä voi olla!

Juuri tultiin äitin kanssa hiihtämästä, johon tuo otsikko viittaa. Koululla käytiin. Oli tarkoitus treenata vähän niihin tiistain kisoihin. ja ppikkusen oli ihana hiihtää -__- Ensinnäkin latu oli suoraan sanottuna ihan paska! suksi uppos koko ajan! Sauvat ei pysyny kädessä, ja alko yskittää/sattuu keuhkoihi ku hengitti -.- (Y) Että sillälailla! TOIVOTTAVASTI huomenna se latu on painettu kunnolla! Jotta vois ees vähän saada sitä tuntumaa siihen vatun hiihtoon! ja en ylipäätään ees tajua, miksi kukaan vitosista ei voi hiihtää niissä kisoissa!?-.- Oikeesti! Niillä kummallakin on varmaan 10599000 kertaa parempi kunto kun mulla! Ykkös-kakkosetkin varmaan hiihtää kovempaa kun minä! ~Jos nyt käännyyttäisiin niihin positiivisempiin asioihi..

Lauantaina oli ihan perus päivä :) koneella koko ilta ja tallilla kävin yms. Me tehtiin illalla pizzaa<3 Mikä sen parempaa kuin itse tehty pizza <33 Se voittaa kyllä mennen tullen kaikki ravintolapizzat! Ja saunan jälkeen minä, Elli ja Juho tehtiin se zabibani juttu :) (joo siis en tiiä, miten kirjotetaan) Mutta me sanottiin pehmeä jänis :) Elli vei voiton. Mä meinasin tukehtua niihin vaahtokarkkeihin! Sit Elli kisas iskää vastaan ja vei voiton siinäkin. Sen jälkeen me katottiin 007 Skyfall. Eli siis se uusin Bondi. Se oli ihan hyvä. En oo kaikkia Bondeja nähny, mutta ne mitä oon nähny, ni ihan hyviä on ollu :) Muuten nyt saattaa tullakin kaksi postausta, jos teen sen And That's Who I Am- postauksen kans :) Tai sit se jää ens viikkoon.
  Tänään me laskettiin mäkeä aamulla ja jouduttiin TAAS sinne puumettään! =___= Sit mummo ja Petu tuli <33 Tatu ja Petu istu aika hienosti sohvan selkänojalla yhtäaikaa : DD ja sit katottiin joku elokuva Hal ja iso rakkaus. Aika jännä elokuva.. no  nyt en ole muuta sen ihmeellisempää :) Tähän loppuun kuvia vielä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti