2/12/2013

#125 Heijj nuhanenä! :D

Postausta luvassa.... TAAS!
En ollut vielä tänäänkään koulussa : DDDD Oisin kyl silleen halunnu, ku olis ollu laskiaispullia <3 En oo syöny yhtään, ku olin kipee, ku meil oli, eikä sillon tehny mieli :( Sit oli mäen laskua, nuotiolla paistettuja vaahtokarkkeja ja kuulemma muutenkin hauskaa! Mutta toinen puoli on taas se, etten halua kouluun. on niin mukava olla kotona, ja kuka nyt kouluun haluaisi? Mutta siis en mennyt kouluun, koska on niin nuha ja olis ollu silleen tunti hiihtoo ja tunti mäenlaskuu yms.
kotona puuhastelin jotain.. :DD? No siis tein kaks korttia loppuun ja kävin pudottamassa postilootaan, päätelly pari virkattua kukkaa (pitäs yht. kuus) Mun villasukkiin, siivoillu, lakannu kynsii, ollu koneel, kiertäny taloo, soittanu pianoo.... Ja siis en mitään kovin järkevää. Aikakin meni älyttömän nopeasti! Pitäis vielä lukee ussan kokeeseen, soittaa pianoo, päätellä loput kukat.. Huoh! ja puol kuuden paikkeilla soitan Sannalle, et tehää sellanen ystävyystesti: kuinka hyvin tunnet ystäväsi. Demistä. Meijän piti tehä se jo varmaan viikko/2 sitte... Et nyt ois jo aika..
No joo.. Tohon loppuun vielä kuvia: Mun kynsistä, laitoin vaaleensinisen päälle sellasta glitterlakkaa.. pitäs ehkä viel jotain niihin laittaa, ystävänpäiväkorteista kirekuorissa (kavereille koulus) ja itsestäni suht normaalin näköisenä :DD En ookkaan kovin paljoo ittestäni laittanukkaa kuvia tänne, kun siis kuvat on aina ihan surkeita! yleensä otan kuvan ittestäni, kun näytän OMASTA mielestäni suht OK:lta, mutta kuvassa näytän taas sellaselta pervolta :)) Mut se on aika jännä... Mulla on tällä hetkellä ömm.. varmaan kolme kuvaa, jotka on mielestäni ihan ok :) toi mikä on tos profiilikuvana, Sellanen mikä joskus on ollu : DD esim. myös siinä bannerissa, jonka Roosa teki ja tämä, minkä tähän nyt laitan.. Oon kyl julkaissu muitakin, kun näitä.. Joo kaikkia kiinnostaa tämmönen potaska :))

Jaja P.s. Äiti osti niitä kangastussejaaa!!! JEE!! Mulla onkin jo yks paita, johon alan piirtelemään. Sellanen vaaleensininen, jonka elli pilas (t-paita) Siinä on voikukkaa -.- Että tuunaukseen vaan!



Täs ne kolme :) : DD tää on yks  mitä tarkotin...

Ja tää se mikä ekana mainitsin. Ja hmm.. mitäköhän/mihinköhän katon?  :DD

Ja tää on se toinen vanhempi. sori laatu -.-


On niitä toki enemmänkin, mutta tässä on ne mihin nyt olen tyytyväisin, vaikka eiväthän ne nyt mitään hyviä kuvia ole...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti