10/03/2013

Ennen mikkiin päästämistä pitäs kirjalliset pitää



En oo taaskaan kerennyt postaamaan, ennen kuin nyt. Viikko on taas vierähtänyt tosi nopeasti! Ja koko viikko on sonut päässä Cheekin Kuka Muu Muka.
  keskiviikkona meillä vaihtu jakso. Keskiviikko on nyt helpoin päivä, koska ei oo kun yksi lukuaine. Englanti. Muuten on 2 tuntia kuvista, musiikkia ja 2 tuntia liikuntaa. Jouduin lähtee kuviksen tunnilta hammaslääkäriin. Saan sellaset.. tökiskot? siis emmoset muotit, mitkä laitetaan suuhun yöks. Mulla on niin voimakas purenta yöllä, et hamoaat kuluu. Tuntu inhottavalle, kun ne otti sen muotin. Liikassa meillä oli suunnistusta. Mä olin Sannin kanssa pari. Kiva ku meijät laitettiin just vikalla rastilla hakee se rasti Salicon luota. Ja tyyliin me oltiin siellä varmaan vartti, eikä edes löyetty sitä rastia. Ja sit kun oltiin kävelemässä takas koululle ni Sanna soitti mulle, et se menee S:ään ja ne oli päässy jo puolelt. oltiin koululla varttii vaille...
 Tänään meillä oli ruotsin koe. Se oli kyllä yllättävän helppo, vaikka en oikeen tykkää ruotsista, ei kiinnosta, einkä oikeen ymmärräkkään sitä. Oeki osaan sano tyyliin; Jag heter Iida yms. mutta siihen se sitten melkein tyssääkin.

  Tiistaina oli ratsastus. Menin digillä pitkästä aikaa. Se oli kivan reipas. Ja tänään kävin naapurissa Topilla ratsastamassa. Lauantaina me mennään Mikkeliin. Viedään se mun puhelin korjattavaks ja käyään kaupoissa. haluisin uuden takin, semmosen parkatakin. Ja sit pitää kattoo jos löytys viel semmosia ihania koruja, mitä viimeks oli, kun käytiin. Yks kaulakoru ois kiva ja sit jos löytys jotkut korvikset.

Maannataina meillä oli muuten tukioppilaitten järjestämä Mopo-juhla meille seiskoille. Ne oli järjestäny kaiken laista meille. ja sai kyllä nauraakkin!



tuossa on tuo gio, mikä hajosi (vas.) ja tuo C2, mikä minulla nyt on (oik.)





(c) Elli

(c) Elli

2 kommenttia:

  1. Millo laitat ssiitä sun huoneesta postauksen? =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öööm.. sit kun kerkee! ja huone olis semmosessa kunoossa, et sitä kehtaa kuvata :DD koitan nyt viikonlopuksi! mutta en mene vannomaan..!

      Poista