10/19/2013

You know it's so hard to say goodbye

Tällä viikolla tuli ensilumet! Ihanaa talvi tulee <33 Oon semmonne syys-talvi ihminen, mutta tää välimuoto loskapaska ei ole kiva. Viikkokin vierähti niin nopeasti, ettei meinannut edes huomata! Ja vielä piste iin päälle on, että syysloma alkoi eilen!
   Viikko ollut ihan perus. Kotonakin vaan melkein koulun jälkeen päivät mennyt kännykkää rassatessa.
Tiistaina kävin ratsastamassa Speedyllä. Aluksi oli vähän hankaluuksia, mutta meni kyllä loppuen lopuksi ihan hyvin. Keskelle kenttää tehtiin kuja, jota pitkin tultiin ensin ravissa, toisessa päässä oli pysähdyt ja sitten jatkettiin ravilla takaisin toiseen päätyyn. Sama oli myös, kun laukattiin. Se kuja kylläkin mentiit ravilla, mutta sitten nostettiin laukka. Laukan nosto oli helpompaa, kun Speedy ei ollut varma kumpaan suuntaan lähdettiin(siis sai lähteä pysähdyksen jälkeen joko oikealle tai vasemmalle), ni se ei voinut valmmistella itse sitä laukkaa mm. peruuttamalla. Hyviä nostoja tuli!
     Perjantaina menin koulun jälkeen Sannille ja Roosalle yöks. Käytiin kaupassa ja sit mentiin niille. Juteltiin kaikkee ja näin, et ei oikein mitään erikoista tehty. Sit oli se disco. Mentiin sinne. Sanna oli kans Sannilla ja Roosalla, mut lähti sit discosta omalla kyydillä. Oli siellä ihan kivaa. Ekaks vähän tylsää, mut sit lopuks innostuttii vähän  tanssimaanki. Aattelin et siel ois ollu enemmänki ihmisiä, mut ei sit ollu.
  Sit sen discon jälkeen, ku mentiin Sannin kaa takas niille, ni tehtiin vähän aikaa ulkona valomaalausta. ihan kivoja niistä kuvista tuli. Sitte vaan jotain juteltiin ja sellasta, ennen ku mentiin nukkumaan josksu kahen paikkeilla.
  Tänään sit aamulla käytiin viel vähän kuvailemassa ulkona, ennen ku lähin. Enpä ole nyt kummempia kotona tehnyt. Ihana kun on loma!
    Väsäilin tossa äsken uutta banneria. Ihmettelin, kun photoshop pilasi sen laadun. Kuvasta tuli ihan epätarkka ja rakeinen. Mutta tajusin syyn äsken. Yksi asetus tallentamis vaiheessa oli syy, miksi kuvasta tuli epätarkka.
No joka tapauksessa:
Hyvää syyslomaa niille, joilla se nyt on! :)

Sannin kanssa tehtiin vähän valomaalausta :)

8 kommenttia: