10/30/2013

Don't come back at all


En oikeen tykkää tulla postaamaan ilman kuvia, ku niitä ei oikein nytkään ole... Mutta ootte varmaankin huomannu, että muokkasin vähän blogin ulkoasua. Halusin kokeilla vähän leveämpää ulkoasua välillä. Ja uusi bannerikin löytyy. Muuten tykkään tuosta ulkoasusta, mutta on vähän ongelmia noiden postausten kanssa... En saa kuvia sattumaan sopivan kokoisina. Minusta ne on vähän liian pieniä, mutta jos laittaa suuremmaksi, niin ne on sitten liina suuria... Samoin nämä videoiden kootkaan ei oiken suostu sattumaan kohdilleen. Ja nää tekstit menee silleen, niinku ne rivit on mielestäni liian pitkiä. Sit on hankala selittää, mutta pikku vikoja!
  Maannataina väsytti ihan sikana syysloman jäljiltä. Ajatukset vähän karkaili sinne ja tänne.
Tiistaina oli sitte hissan koe, joka oli yllättävän helppo. En jaksanu lukee koko koealueesta kun 3 kpl ja kappaleita oli ehkä 8, mutta ne oli niin kamalan pitkiä. Luin sitten vihkoa muutaman kerran.
Ja tänään oli perus keskiviikko helppo päivä. Jäin koulun jäökeen kylälle hetkeks Annin kanssa.

Tiistaina oli ratsastus. Menin pitkästä aikaa Iskalla. Meillä oli koulutunti. Ravattiin perusistunnassa ja tehtiin kaikenlaisia taivutuksia. Avotaivutusta, kiemurauraa, voltteja, pääty,ympyröitä yms. Ja sit laukattiin jonkin verran. Iskalla oli ihanan reippaat askeleet. Sillä oli kiva mennä pitkästä aikaa. Ja se oli muutenkin vähän erilainen varustaa, kun aikasemmin. Suitset sain helposti päähän, kun viimeksi, kun Iskalla menin, niin en saanut suitsia päähän millään, kun se nosti päätä.

  Musta on alkanu tuntumaan, et mun näkö alkaa huononee. Ei jotenki oo enää nii helppo nähä, kun aikasemmin. Jos rupeen kattoo jotain pientä tekstiä, ni pitää vähän silmiä siristää ja muutaman kerran räpyttää, et näkee sillene kunnolla... En haluu mitään laseja, et toivottavsti en ees saa!
 (tai sit nää on vaan mun omia harhaluuloja, sekin on hyvin mahdollista)



Oon innostunut pelaamaan Logo Quizia. Se on hyvä peli!

6 kommenttia:

  1. Ekaaaaa!!!!!
    Kävisit silmälääkärillä :'Dd sulle varmaa sopis lasit :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäs, kuha kerkee. Äiti sano ihan samaa :D Ja joo ihan varmasti!

      Poista
    2. Voisin kuvitella sut laseilla...:'D

      Poista
  2. Siis mulla on välillä iha sama onkkelma !! :/ Ja lasejaha mä en ota !! :|

    VastaaPoista