10/22/2013

I will not make the same mistakes that you did

Loma alkanut ihan hyvin., tosin vähän tylsissä merkeissä. Kotona päivät on tähän asti mennyt... ja itse asiassa koneella..
 Tänään joka tapauksessa käytiin Leppävirralla Orinoron rotkolla. Käytiin siellä äitin kanssa joskus vuos, pari sitten, mut nyt iskä halus tulla mukaan. Viimeks käytiin kiertää se sellanen luontopolku, joka oli n. 10 km, mut nyt käytiin vaan semmonen 2,5 km lenkki. eli käytiin siellä rotkolla ja sit nuotiopaikalla paistettiin nakkeja. Mullapa tietysti varpaat jäätyi. Nilkkakumpparit jalassa. Siis ihan perus kumpparit, eli niissä ei ollut minkään näköistä vuorta! Oli mulla toki villasukatkin siellä, mutta varpaat jääty.
 Sit käytiin kans kaupassa. Sain Lidlistä sellasen joulukalenterin, jos on Minioneita.. Miten se sanotaan monikossa? Se on aika söpö. Ja sit sellaset kaijuttimet, jotka makso 12 euroa.
  Tällä hetkellä popitan musiikkia melkein täysillä niistä kaijuttimeista. Ja sit oon soitellu pianolla Kelly Clarksonin Becouse Of You- biisiä. Netistä löysin yhen videon, mis oli vaan nuottien nimet, ni pystyin vaa sen laun soittaa, mut jos löyätte jostai nuotit siihen, ni laittakaa linkillä vaikka kommentiin, mistä löysitte! Tai sit kans jos löyätte Christina Aguileran Hurt- kappaleeseen nuotit ja siihen Listen To Your Heart- biisiin kans. Niihin mm. oon yrittäny löytää nuotteja, mut en oo löytäny.
Kävin kans eilen ratsatamalla Topilla ja sitten kans huomenna meen.
  Torstaina meen yhen kaverin luokse yöks. En ookkaan koko syyslomaa kotona tätä päivää lukuunottamatta...Onneks!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti