10/26/2013

You are beautiful no matter what they say

Loma sujui mukavasti ainankin mulla ja toivottavasti myös teillä! Harmi vain, kun se loppuu. Mutta toisaalta ihan mukava kun taas koulu alkaa, jotta on jotain ajan kuluksi, kun meinaa aina lomalla alkaa tylsistyttämään varsinkin kun joutuu kotona olemaan.
  Mutta kuitenkin olin Meijulla torstaita perjantaihin. Meillä oli kivaa. Laulettiin jotain...olisko ollu joku sataroke. No joka tapauksessa. Käytiin myös ratsastamassa Ossilla. Ratsastettiin myös Manta ja Puksu. Meiju sitten tippukin Mantalta. Ja sitten oltiin kirkkistä navetassa ja siinä pihalla. Illalla katottiin Idols, kun siellä esiintyi Cheek. Sit yöllä pelattin Logo quitsia jonkin aikaa. Oisko menty joskus puol kaks nukkumaan.
  Perjantaina käytiin kans ratsastamassa Ossilla, Mantalla ja Puksulla. Meiju tippui taas mantalta, mutta tällä kertaa jaloilleen. Sitten jo äiti tulikin hakemaan neljän maissa.
  Tänään käytiin Savonlinnassa. Meillä oli sellainen valokuvaukseen liittyvä juttu, joka kesti kymmenestä neljään.

Nyt ei oo oikein kuvia, koska ei tullu paljoo kuvattua Meijulla. Enemmänkin ratsastuksesta, mutta aika moni kuva oli tärähtänyt tms. Latan nyt kuvia, kun meijun kanssa valomaalattiin.
     Ja huomaatte varmaankin uuden bannerin ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti