10/05/2013

Sun katseesta näkee, et sä oot kulkenu sen matkan

Aattelin tulla postailemaan. Käytiin siis tänään Mikkelissä.
  Aamulla lähettiin eka Juvalle siks aikaa, kun äitil oli joku saippuakurssi. Oltiin mummon luona sen aikaa. Tai itseasiassa mä kävin Tatun kanssa kävelemässä siellä, kun Tatu oli mukana. Kävin sit kans Sannin Ja Roosan luona. Annikin oli siel.
  Sit kun äitilt loppu se saippuakurssi, ni me lähettiin sinne Mikkeliin. Ekaks vietiin se mun puhelin korjattavaks. Sit käytiin Ginassa. Sieltä tarttui mukaan sellainen sivellin. Katoin sielt kans sellasta pipoo. Se oli sellanen viininpunainen, jossa luki LOADED. Sit mentiin Cubukselle. Tarkoituksena ostaa mulle takki. Ihan hyvä takki löytyikin. Sellanen musta parkatakki. Cubukselta tarttui mukaan myös Sellaiset vaaleen ruskeet housut. Tai semmoset hiekan väriset. Samanlaiset, kun ne harmaat, mitkä sillon ostettiin sielt.
  Sit mentiin kattoo viel Glitteristä. sieltä oli tarkotus ostaa semmonen pöllö-koru, joka löytyikin ja löysin pitkään haluamani Bad Hair Day-pipon.
   Kotiin ku päästiin, ni lähin melkeinpä heti ratsastamaan Topilla. Kävin eilenkin ratsastamassa ja hyppäsinkin sellasta pientä estettä.






tässä ot meidän toisen jakson lukkari

5 kommenttia:

  1. Miks noi äikän tunnin kohat on tollei et siinä on kaks?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sen takia, koska meidän luokalla on jakotunnit äikässä. Puolet on toisella opettajalla ja puolet toisella.

      Poista
  2. mun kukkarossa ei oo tollei noi äikät... Mulla on vaa yks siinä :o
    -Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis *lukkarissa

      Poista
    2. En tiiä kyl miks.. Sannilla ja Sannallaki tais olla tolleen et siin on kaks.. hmm

      Poista