11/03/2013

In your head, in your head they're still fighting

Heips! Ja myöhäset halloweenit! Mun on jotenkin kauheen hankala alottaa tää postaus silleen järkevästi :'D No en nyt tiiä, onko tuokaan ihan järkevästi, mutta anyway.
  Tällä viikolla oli siis halloween :3 Meille tuli meijän serkut ja sit pukeuduttii perjantaina. En keksiny muuta, ku maskeerasin naaman silleen hienosti, eikä aikaa siihen mennyt kuin 5 minuuttia. Sit meillä oli sellasen kiva hyydykekakku, jossa oli salmiakkia ja turkinpippuria ja sit sen päällä oli sellanen marsipaani, joho tehtiin haamuja sokerimassasta. Ja sit oli semmonen porkkanakakku. Eipä me sitten paljoo mitään tehty, ku vaihettiin kuulumisia ja juteltiin vähän niitä näitä.
  Eilen me käytiin aamulla meijän mailla polkemassa kuusten taimien päältä heiniä pois. Käytiin sillä samalla reissulla yhellä lintutornilla. Siel lintutornin luona oli joku pato jossain laskuojassa, ni vesi oli noussu aika korkeelle, ku siinä meni semmonen polku sille tornille, ni se oli ihan veden peitossa. Ja sit kaiken kukkuraksi mulla oli nilkkakumpparit ja jsut ennen ku pääsin sen lintutornin portaille, ni saapas hörppäs vettä oikein kunnolla. No eihän siinä sit enää mitään väliä ollu, kiertikö sieltä kuivemmasta, vai kahlasiko ssitä polkua pitkin puoleen säären asti olevassa vedessä. Kävelin tottakai sieltä vedestä.
  Sit käytiin  viel mökillä ja haravoitiin pihaa. Iltapäivällä kävin myös ratsastamassa Topilla. Alkuun liikkui tosi reippaasti ravissa ja muutenkin. Samoin laukassa alkuun. Sit ku kerran nostin laukan, ni Topi päättikin vetää kunnon pukkiisarjan.Pysin kyydissä. Oli melkein siinä ja siinä et putoisinko, vai pysyisinkö, mutta pysyin. Ja sit toisessa suunnassa kans Topi laukkaa nostaessa teki sellasen jöttipukin ja pieras. Oisin pysyny taas selässä, mut satula valu melkain kaulalla, ni oli pakko hyppää pois ja laittaa takasin paikoilleen.
  Anteeks sit, mutta kuvat ei nyt oo mitään kovin hyvälaatuisia. Ne muokkausket meni vähän pilalle, mutta en jaksa nää tapella sen picasan kanssa.

6 kommenttia: