3/03/2013

#35 Häät

Heipparallaa! Just tultiin äskö kotiin. Meillä oli siis eilen Juhon kummin häät. Mutta jälleen tähän alkuun laittelen näitä mun perinteisiä mietteitä..

Oon taas epävarma ton blogin osotteen vaihdosta :/ X( Siis en taaskaana tiedä vaihdanko sitä ollenkaan! Mielipiteet vaihtelee.. Eka olen 100% varma että vaihdan sen ja sitten taas seuraavana päivänä olenkin jtn. 30%- 40% varma että vahdan.. Mutta nyt ryhdistäydyn! Käykää kopioimassa tuo uusi osoite tuolta SORII!! postauksesta. Ja sori, kun se laskettelua postaus lähti hetkeksi, mutta nyt sain sen takaisin kuvien kera!
Sit viellä vähän tämmöstä positiivista asiaa. Kivasti on pysynyt tuo käviämäärä useimmin yli 20 :) Jes!

Eli tota.. Me lähettiin lauantaina aamulla puol ysiltä ajamaan tonne Järvenpäähän. Pysähdyttiin Heinolassa jalottelemaan. Me mentiin iskän veljen luokse yöks. Siel me oltiin n. kahentoista aikaan. Me syötiin, pelattiin vähän aikaa Wormssia 3D:nä ps 3:lla. Tosi kiva peli! Sit me ruettiin valmistautuu niihin häihin. Mulle kiharrettiin hiukset sellasella kiharrusraudalla, mikä torstaina ostettiin. Tosi kivat tuli! :D Ja näin.
      Sit siel häissä, ku me oltiin sier kirkossa. Se seremonia kesti n. puol tuntia. Se pappi änkytti tosi paljon. Tais vähän jännitää, ku se joutu osan puheesta puhuu enkuks. Ja se enkku oikeesti! Kauheeta änkytystä! Sen piti puhuu enkkuu, ku se juhon kummin mies oli turkkilainen, eikä se osannu suomee. Joo.. Sit me ajettiin takas sinne iskän veljen kämpälle ja tilattiin taksi, joka veis meijät sinne juhlapaikalle. Siel oli eka jtn. puheita hääparista. Sit oli ruokailu. Ja sitten oli sellasta ohjelmaa. oli sellanen yleisöleikki, jossa jollekkin annettiin kirjekuori. Sen piti lukee, mitä siinä luki ja viedä se seuraavalle. Esim. "Vie kirje sille, jolla on rusetti" tm. Sit ku se vei sen kirjwwn seuraavalle, ni sen piti avaa se ja lukee, mitä siinä siinä sisällä olevassa kirjekuoressa luki. Jne. Ja näin. oli diaesityksiä, kahvitarjoilua, jtn. laulujuttuja esim. morsiammen isä laulo, sulhasen siskon mies.. Ja sit ei ollu sellassta perinteistä häävalssia, vaan sellanen häätanssi. Siin oli alussa vähän valssia ja lopussa. Ja sit siinä välissä oli erilaisia musiikkeja, joitten tahtiin ne tanssi :D Esim. oli gangnam style, tiputanssi.. ja niissä valssiosuuksissa oli Whitney Houstonin I will always love you. Mut se oli hauska :) Sitte siellä oli joku ändi soittamassa. Ainiin! Oli kans sellanen kisa missä sanottiin joku sana, esim. nenäliina, sit se mikä sanottiin, piti hakee jostain sieltä juhlapaikasta ja palata takas istumaan sellaseen tuoliin, mistä lähettiin. joku jäi aina ilman tuolia ja tippu pois. Mut se oli hauskaa, ku yleisö autto. Ku piti hakee kampa, ni juoksin yhen pöydän ohi, ni siel joku heitti kamman pöydälle. Nappasin sit sen ja palasin paikalleni. Pääsin 2. Sulhanen voitti mut ;) itseasiassa se oli mun moka. Koska se vika esine, mikä piti hakee oli hiuspinni. Lähin juoksee sinne yleisöön ettii sitä ja sit sulhanen kuiteski ehti ennen mua. Ja se moikahan tässä oli se, että mulla oli ittelläni päässä 3 pinniä! ttä osaan olla urpo! No mut ei se haittaa ;) Oli kivaa kuiteski. Ja sit me lähettiin yhentoista aikaan pois. Hirvee lumimyräkkä oli ulkona! Menin nukkuun kuiteski puol yhen aikaan..
    Tänään herättiin puol kymmenen. Duunailtiin kaikenlaista siin aamul. Pakkailtiin ja pelattiin taas sitä Wormssia :D Ja muutes! Ne mun kiharat kesti koko illan, mikä oli tosi positiivinen yllätys! koska mulla on niin paksut ja raskaat hiukset, ni epäiltiin et ne ei kestäs. Ja kävin kans aamul ostaa Siwasta niit riisikakkui :P
Ja nyt tässä niitä popsin. Heeii muute! Mun vuoden sipsilakko loppuu huomenna! Jee!

 Huomenna kouluun -.- ihan mälsää! Tein äskö just läksyt. Ja aattelin kihartaa hiukset huomenna. en tiiä kerkiääkö kaikkia hiuksia, mut sivuilta ainanki, ja jos sais sellaset korkkiruuvit kestämään.. ;) Hei toivottavasti jaksoitte lukee tän! Tästä tuli meinaan aika pitkä. ja toivottavasti muutenki jaksatte lukee mun postaukset! Latasin muute äske kännykkään face swapin :) Se on sellanen jännä juttu...

Moido!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti