3/10/2013

#139 Kaikki taas on niiin v*tun ärsyttävää v__v

Moi.. Sori toi edellinen postaus tuli vasta tänään.. Siinä tallentamisessa kesti ihan sairaan kauan. Ja siis toi otsikko tuli siitä kun nyt nää pari viimestä tuntia on v*tuttanu ihan hirveesti..
Tänään kuiteski siellä kierrätyskurssilla sain muutama juttua valmiiks. Tänään se loppukin.. Se sen kurssin vetäjä teki mulle yhet korvikset valmiiks, ku kysyin, et miten ne sais kestämään niissä koukuissa.. Se laitto jollain SUPERliimalla :DD Js. Ne laitan huomen kouluun. Toho loppuun kuiteski kuva viel.. Ja sit ompelin siihen kukkaan hakaneulan kiinni ja ja... Aloin tehä sitä laukkua. Ei oo vieläkään valmis, ni en laittanu siit viel kuvaa.. Koristelin sitä ja muutamaan kappaleeseen ommeltiin jo vuorikangaski kiinni. Ja se ns. "ulkokuori" ommeltiin kiinni melkein.. Pohjan kohdalla tuli vähän ongelmia.. Selvis et se oli liian pieni -.- jooo.. Meinasin vähän niiku koululaukuks sitä.. Mutta saa nähä saaks huomiseks viel valmiiks.... Se on sellanen farkkulaukku :) Ja sit me sulatettiin uunissa sellasia LP- levyjä. Niistä tuli sellasia kuppeja. Laitettiin niinku sellasen posliiniastian päälle se LP-levy siel uunis ja ootettiin et se sulais. Sit otettiin uunista pois ja vähän muotoiltiin. Easy :) Ja muuta en tänään ookkaa kerinny tekee... Ku on kaikki v*ituttanu niiin hirveesti.. Aattelin kuiteski postata nyt.. Ja mulla on tiistaina ratsastus, perjantaina syndet & iltamiin meen ja lauantaina & sunnuntaina on pirskeet :)) Joo nyt taas tapahtuu.. Muttaa kattellaan millon olisi seuraavaa postausta luvassa! Ehkä huomen/keskiviikkona.. Mutta viimestään perjantaina tai lauantaina ja sunnuntaina tulee vähän sellanen fiilispostaus ja tälleen..

LP- levy kulhot :))

(oik.) kuulokekorvikset ;), siniseen ruusuun ompelin hakaneulan, elli teki vetoketjukukan (rusk.) ja vetoketjujen ne veto-osat :))
~Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti