3/14/2013

#140 naw!

Heipä hei! Onkin taas ollut paussia kirjoittelussa. Nyt kuitenkin tulee tiuhaa tahtia muutama postaus peräkkäin :) Me saatiin maanantaina ussan kokeet :) 7½! Oikeesti! meni paremmin, mitä odotin. Luokan toisiks paras. Mun perus numero on kuitenki 9, mutta, arvelin että tulee joku 5-6 ni siihen nähen hyvin! Ja varmaan puoliin tehtäviin en saanu... Mutta olen tyytyväinen siihen 7½ :)) Oon miettiny pari päivää, et jos aloittasin ihan uuden blogin, eri sähköpostilla tms.. Kun siis välillä kiehuu niin yli, ettei mitään rajaa.. Sellainen blogi, johon voisin vuodattaa kaiken! Jos sellaisen teen, niin osoitetta en kerro kenellekkään! Kaikki saavat läytää sen sitten aikanaan itse. Joten turha tulla kyselemään. Ja sitä kirjoittaisin vaikka ilman lukijoitakin! Johonkin täytyy kuitenkin purkaa tunteita..

Tänään oli kyllä todella kiireinen päivä! Koulun jälkeen ku tultiin kotiin, ni kerkesin silleen syömään vähän ja kattoo pikkusen Justimusta. Sit äiti soitti ja sano, et on 10 minan päästä kotona ja lähetään sit Mikkeliin...
Nice.. Mun kun piti tänään järjestellä ja siivoo huone, ku huomen ei kerkee ja lauantaina on ne juhlat.. hmmm.. Meijän piti lähtee Mikkeliin, ku äiti tartti uudet talikengät, ku siltä kulu vanhoista pohjat puhki ja Elliki tartti. Mikkelissä me sitten mentiin ekana Akseliin. Sielt äiti meni kenkäkauppaan ja myö Ellin kanssa Glitteriin. Siel oli ota 3 maksa 2 kaulakoruista. Kaks löysin, mut sitä kolmatta en.. Joten ne piti jättää kaupan hyllylle.. ostin sen sijaan rannerenkaita 1 euro sellanen paketti. Ostin kaks. Sit se myyjä sano, et kolmannen sais ilmaseks. Otin valkosen, turkoosin ja pinkin. Sit me mentiin Koo- kenkään. Sain sielt sellasen juhlakengät niihin tuleviin häihin sinne Turkkiin. Ne oli sellasen korkkarit, mis oli aika pieni korko. Ja ku siinä oli, et jos ostaa 3 paria kenkiä, ni sai jokasesta -70% alen! Siinä oli sit sellaset skeittikengät <33 Äiti sano, et saan sellaset kevemmällä, mut nyt sit ostettiin, ku oli hyvä tarjous <33 ihanat! sit sain suostuteltua äitin viel Glitteriin kattoo jos löytäs itteleen sen kolmannen korun. Löytihän se sopivan ja sain ne kaks <33 reilu 20euroo siihen meni.. Ne korut oli sellaset lasit ja viikset :) Ja elli osti mulla synttärilahjaks sellasen hopeen värisen viiksisormuksen. Oi! Huomenna on ne bd:t Toivottavasti saisin uuden kameran <33 Sit me käytiin siel graanilla ruokakaupassa. Synttäriherkkuja ostettiin kans. Nyt tuli kyl aika pitkä postaus! Huomennakin on kiva päivä! koulussa: musiikki, kaksoistunti liikkaa ja äikkä :)) Ja illalla iltamat :) Aattelin huomenna laittaa sen viiksikorun ja Elli ku antaa sen viiksisormuksen, se halus et laitan (siit viiksisormuksesta kuva samal, ku otan muista lahjoist) mutta päädyni siihen tulokseen, että laitankin mah. värrikkäät vaatteet, ne rannerenkaat, noppa-korvikset ja ne lasit(koru) Ainut vaan, et ei oo sellasii pastillin värisiä farkkui.. :(( Haluisin sellaset keltaset tai pinkit <33 No pitää vähän soveltaa..
Tässä viel kuvia niistä osotksista :)

Appelsiineja.. P:

Ne korkkarit :) Niis oli aika hauska pohja!

Koruut: (vas.) viikset, lasit ja käsikorut :))

Skeittikengäät <333

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti