3/28/2013

#146 -Ei me menneisyyttä kaduta tai sitä kelata..

Hei, tälleihän voisi jatkossakin rueta tekemään! Meinaan siis noita otsikoita! Mitä turhaan päätään vaivaamaan pelkillä otsikoilla, kun muuten kirjoittaminen sujuu kuin itsestään! Kirjottaa vaan jotain laulaunsanoja.. Paitsi no sit jos on valmiikss mielessä jo hyvä otsikko >:D


Mietin pitkään laittaisinko ton vas. puoleisen kuvan, koska mun ilme *__*Mut menköön nyt... Eiks toi oikeen puolemmainen ookki parempi?



Innostuin vähän kuvaamaan jääpuikkoja : DD


Ja tää oli pakko laittaa!


kuutakin innostuin kuvaamaan, ku se oli aikas hieno!


Viikko on taas sujunut hyvin. Niin hyvvin ja nopeasti, ettei ole edes postaamaan kerennyt! Äiti oli lomalla koko viikon. Maanantaista ja tiistaista en ala ees kirjottelemaan =  Boooooring!!
Keskiviikkona oli vähän tämmönen..ömm.. tämmönen...  :OO
No kadotin paljon tavaroita! Meil oli eka tunti kuvista <3 paras kouluaine! Ja sit me lähettiin 2 tunnin hiihtoretkelle. Ja siis mun mielest hiihto on iha pe*seestä! Silleen jos ite saa päättää vauhin ja ajan kui pitkään hiihtää, matkan jne..jen..jen.. ja et hiihtää maastossa, eikä mitään kierrosta, ni sellanen hiihto on ihanaa <3 Ja kun ottaa kameran mukaan niin vielä paremmaksi menee!
Mut siis oli siel iha kivaa. Ainut oli et oli liian kuuma! Ei saanu mennä sellasta omaa vauhtia, vaan silleen hikihatussa... Okei no ei ihan.. mut kummiski. Siin oli yhes vaihees sellanen mäki. Eka näytti et se on tosi loiva..ainanki siit alusta! Ku pääs siihen, mistä se oikeesti lähtee, ni huh! Se oli samaan aikaan ihan hirveetä ja tosi kivaa : DD Siin ei ensinnäkään ollu latua, vaan moottorikelkkaura. Pelkäsin et kaadun, mut sukset meni silleen hyvin, ni en kaatunu. ja oli siel toinenki mäki, mut siin oli paljo mutkii. Ja sit ku vaihoin paida, ni mun korvis lensi.. Tai siis huomasin, ku se takaosa tippu. Sen löysin, mut en etuosaa. Harmitti vähän, ku sain ne just synttärilahjaks, enkä ollu pitäny niit aikasemmin.. No mut yks poika löyti sen liikkasalista?! What?? Miten se voi siellä olla?? jos kerran hukkasin sen pukkarissa?? Piti vähän neuvotella, et se antas sen takas.. Se halus euron... No mut ei se sitä tänään kyselly ;))hyvä hyvä! Meil oli myös ussan koe. Ja sit ku menin taksiin, ni laitoin muovikassin ja mun hanskat maahan. Mul on siis itetehyt lapaset ja niitten alla sormikkaat, ku ne ois muute tosi kylmät. Ja siis laitoin suksia mukaan. Sit kiipesin taksiin ja kappas vaan.. Eipä se mun toinen sormikas enää siinä ollu.. Kävin kattoo viel käytävält ja siit pihalt, mut ei! Ku se taksi kuski kysy, et mihin laitoin sen, ni sanoin et heitin sen vaa siihen maahan. Sit me peruutettiin ja ylläri pylläri. Se oli taksin toisella puolella! Taksikuski sano, et tosiaankin heitin sen : DD HAHA! Muuten iha normal.
Ja tänään kierrätin kaiken lattian kautta. Aamupalal mul tippu kurkku lattialle ja ja vähän muutakin ja sit äskö, ku pyyhin pölyt yhelt hyllylt ja oli laittamassa yhtä esinettä takas, ni en huomannu, et mun pikkurilliin oli tarttunu sellanen lankakoukku.. u know.. siis mistä riipustetaan jtn. esineitä. Ja se sitten lensi maahan (Y) Sen sisäl oleva enkeli hajos.. Se lähti irti, ja vähän hajos.. olin saanu sen kaverilt...Et näin meillä! Mul piti olla ratstastus, mut se peruuntu, ku oli tullu peruutuksia. Mut ihanaa alko loma! Vaikkakin aika lyhyt.. Mut kuitenkin! Vaihoin muute julisteet!
(Ylhäältä alas, vasemmalta oikeelle) Cheek, Kosto, Justimus, Twilight: Aamunkoi osa1, Brtney Spears, Rihanna, Twilight ja kalentri :))
Viikonloppuna tulee uusi postaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti