11/29/2013

Tattaripuuro

Mulla on ollut pitkään ajatuksena tehdä postaus Tatusta. Joten se nyt oli ihan hyvä vaihtoehto pistää tähän väliin. Ja toi otsikko tuli vaan mieleen :D

Tatu on siis syntynyt 25.11.2007 Savonlinnassa. Tatussa on jackrussella ja parsonrussellia. Me saatiin Tatu tavallaan joululahjaksi. Käytiin sitten katsomassa niitä pentuja. Pentuja oli 6, 5 urosta ja yksi naaras. Tatu tuli ensimmäisenä meidän luokse. Se vähän niinkuin valitsi meidät. Sitten kun sen otti syliin, niin se leikki hiuksilla. Pennuilla oli väliaikaiset nimet. En muista, kuin Tatun ja Petun. Tatu oli Yrjä ykkönen ja PetuKkusti kutonen. Petu meni siis mummolle ja papalle. Tatun väliaikainen nimi sopi sille hyvin, sillä se oksensi aina monta kertaa automatkoilla. Oli jännä, kun Tatu oli ensimmäiseksi syntynyt ja Petu viimeiseksi, ja Petu on melkein puolet Tatua pienempi.
   Tatu on oppinut jotain pieniä perus temppuja. Se osaa istua, antaa tassua, mennä maahan ja antaa halin, kun laittaa kädet puuskaan. Se työntää pään käsien välistä. Ja aina kun Tatulle heittää palloa, se hakee sen, mutta ei anna sitä takaisin. Se jää vähän matkan päähän heittäjästä, laskee pallon maahan ja tökkäsee nenällä sen lähemmäksi heittäjää.
   Nuorempana Tatu otti aina pihalla kiinni myyriä, mutte ei enää. Sitä ei taida enää myyrät kiinnostaa. Taitaa se tennispallo olla paaljon kiinnostavampi. Ei siitä tulisikaan mitään metsästyskoiraa. Sellainen mammanpoika se kyllä on.
  Tatu ei tule kaikkien koirien kanssa toimeen. Parhaiten Tatu tulee ehkä toimee pentuje ja sellaisetn koirien kanssa, jotka ottavat pienen rähinän leikkinä. Eivät tosissaan ala tappelemaan.
  On se kyllä vähän ihmeellinen koira. Ei tunnu suklaakaan olevan minkäänlaista myrkkyä sille. Parina pääsiäisenä meidän ollessa koulussa ja äitin ja iskän ollessa töissä, se on käynyt pöydällä syömässä korista n. 6 kpl Kinder-munia. Se on jopa avannut ne yllätykset. Ja viime jouluna se söi melkein rasiallisen suklaakonvehteja. Puoli rasiaa ainankin! kun ne pöydällä ovat olleet. Ihma ettei ole mitään tullut, mutta siis hyvä ettei ole tullut. Josksu 3-4 vuotta sitten se kävi pöydällä syömässä melkein kupillisen sokeria. Oli se kyllä juonutkin samana päivänä jonkin veraan.
  On se ihana. Välillä ihan hupsu. En nyt tiedä, mitä muuta tässä pitäis kertoa.
Osa kuvista on puhelimella otettu, siksi huono laatu. Ja ne on itseasiassa niitä ensimmäisimpiä kuvia, mitä mulla on tallessa Tatusta.

tatupart1
tatupart2
tatupart3
tatupart4
tatupart5
röhnötys
Puhelinlaatu^^
Tatu
ekakuvatatusta
Puhelinlaatu^^ Tää on kans ensimmäisimpiä kuvia, mitä Tatusta on otettu ja itseasiassa vanhin kuva, mikä mulla on Tatusta tallessa. Toki olihan siitä kuvia jo silloin,k un se tuli meille, eli ihan pentuna, mutta tää on kans melkein sillon otettu.
tatupart7
Puhelinlaatu^^
PicMonkey Collage
_MG_09842

7 kommenttia:

  1. Kiva ulkoasu, mukavan yksinkertainen :) I liked <3 Banneri on kans kiva. Tosi nättei kuvia ! Millä kameralla kuvaat?
    Kävisitkö laittaa kommenttia blogiini? :D
    sallanlifestyleblogi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: Kiva että tykkäät! Ja kuvaan Canon EOS 450D:llä.
      Voin käydä heittämässä kommenttia :)

      Poista
  2. Ihana postaus ♥ Ja ihana Tatu ! ♥

    VastaaPoista
  3. voi pieni ku on suloinen <3

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Ihana blogi liityin lukijaks! Ihana koira! Missä sä käyt ratsastamassa? :D
    siljajahevoset.blogspot.fi ja siljanstyle.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! Ihanaa että pidät <3 Käyn ratsastamassa Vehmaan tallilla. Ja käyn katsomassa blogisi (:

      Poista