11/08/2013

Kuori niin pirun kova, mut sisin häpee vaan vikojaan



Helou! Tällä viikolla onkin ollu vähän erikoisempaa, mitä yleensä. Keskiviikkona meillä oli liikunnassa lihaskuntotesti. Mun mielestä meni hyvin, koska sain siitä 9. Siinä oli vauhditon 5 loikka, etunoja, 30s vatsalihaksia niin paljon, ku ehtii, sit joku pikajuoksu, missä piti hakee n. 10 metrin päästä kaks palikkaa yksitellen niin nopeesti, kun kerkes. sit oli kans semmonen naru, jonka yli piti hyppiä sivuttain 15s nii monta ku ehti. Ja sit oli kans semmonen kuletusjuttu, jossa kierrettiin kahdeksikkoa minuutin ajan ensin puol minuuttia potkimalla kuljettaen palloa ja sitten loput 30s pompottamalla. Vikaks oli sit semmonen painonnostojuttu, jossa ensin nostettiin 20 kertaa molemmilla käsillä 3kg, sit 20 molemmilla 4kg ja lopuks vielä se 2o kertaa molemmilla käsillä 5kg painoilla. Hyvähän se siitä kuiviltaan oli vetää, kun eilen oli hartiat niin jumissa että.. Ja tänään toinen olkapää ihan äälyttömän kipeä.. Taisin reväyttää sen..
   Nooh.. Tänään oli koulussa 80-luvun teemapäivä. Sai pukeutua 80-luvun tyyliin.. No eipä sitä kovin moni seiskoista tai kaseista ollu puekutunu.. Yseistä enemmänkin. Ekat 4 tuntia oli ihan normaalia koulua, mutta sit kaks vikaa olia sitä teemajuttua. Ei siellä ollu paljoo mitään, kun katsottiin jotain 80-luvun mainoksia ja musiikkivideoita, sit oli bändikerho vetämässä pai biisiä ja opettajilla oli oma numero. Sit oli kans tukareilla ja oppilaskunnalla omat pienet numerot. Ja lopuks oli semmonne pieno disco..
  Ku tulin kotiin ni lähin melkeinpä heti ratsastamaan Topilla. Ei keretty kovin kauaa menemään, kun tuli niin pimeetä, mut ehkä joku puol tuntia suurinpiirteen.

  Tiistaina mulla muuten oli ihan tuntikin. Menin Digillä. Meillä oli ihan perus koulutunti ja taivuteltiin aika paljon. Mm. pohkeenväistöä, avotaivutusta jne. Pohkeen väistössä Digi koko ajan puski aitaa päiv oikeessa kierroksessa. Mun jalka osui melkein joka kerta siihen aitaan. Digi vain painoi sinne aitaa päin, vaikka kuinka yritti toiseen suuntaan kääntää. Sitten kans laukattiin jonkin verran.

 Tänään tuli kans Dermosilin tilaukset. Jes! Ja muuten, mennään huomenna käymään Mikkelissä ja mun puhelin pääsee JOUTUU takas huoltoon. Eijjj! Sen jälkeen, ku se tuli sielt huollosta, ni se on jymähdelly tosi usein. Keskiviikkona kuitenkin se jymähti niin monta kertaa, et en enää kestä! Ja sitten kun se ei reagoi mihinkään kosketukseen, kun se on jymähtänyt.. Nii et ei taaskaan tavota hetkeen whatsappista, kikistä tms, ku joudun taas käyttää sitä C2:sta.


Dermosiltilaukset
Kahvinruskeat hiuslenkit - 5.90
Anti-Spot & Red Neutralizer Peitevoide - 5.50
Hiuskiinne Sturcter & Volume superstrong 50ml - 2.50 
Sparkles(duo kynsilakka) - 5.90
Peitevoide - 6.00
Viistopäinen sivellin - 4.50
Kulmakynä - 5.30

2 kommenttia: