12/01/2013

Sun ongelmat on sun, ja sä oot yksin niiden sidonnas

Moi! Aattelin taas tulla postaamaan, kun on aikaa ja vähän kerrottavaakin.
  Perjantaina meillä vaihtu siis jakso. Ja meil oli ruotsin koe. Sinäänsä ihan helppo. Välkillä sai taas nauraa koko viikon edestä.
   Hajotin sit kans puhelimeni! Koulun jälkeen äiti soittaa ja sit kun lopetan puhelin, ni kerkeen sanomaan "Moikka" ja sit puhelin lentää. Just otin sen korvalta ja meinasin painaa sitä lopeta-painiketta, ni puhelin lipsahtaa kädestä siihen asfaltille ja akut ja takakannet irti. Vähänhän sinne lunta meni, mut koitin kuivata sen heti pois. Käynnisty se puhelin kyllä. Mutta sitten linja-autossa se jymähtää ja menee pimeeks, eikä käynnisty enää. Eipä se tosta ole vieläkään herännyt. Saan nyt onneksi käyttää iskän x-coveria, joka tuli sillon takuusta ja menee sit Juholle. Toivon vaan et toi mun puhelin tulee sit sielt huollosta mahollisimman pian(kun se sinne nyt tänään viedään) kun tää x-cover menee Juholle jouluna.
    Koulun jälkeen ku kävelin kotiin, ni näin jäniksen. Se oli silleen kymmenne metrin päässä musta. ihmettelin vähän aikaa, et mikä siel on, mut vitivalkoinen  jänishän se siellä oli. Ois taas ollu kamera kohillaan... mutta eihän se tietysti mukana ollut..
  Illalla käytiin kuvailemassa (yrittämässä ottaa kuvia) revontulista. Ei ne nyt mitään älyttömän hyviä kuvia ollut, mutta kyllä niistä revontulia erottuu. Mulla on pitkään ollu haaveena ottaa kuva tähtitaivaasata. Ne tähdet on vaan niin ihania. Niitä vois jäädä kattelemaan vaikka kuinka pitkäksi aikaa, mutta meinaa kylmä tulla, jos älyttömän kauna siellä ulkona pakkasessa seisoskelee. Kokeilin sitten vähän sitä. Eipä se kovin hyvin onnistunut, koska tarkennus kusas ja sit kaiken kukkuraksi akku loppui kesken kaiken!
   Eilen käytiin Rantasalmella kattoo mun kummin tytön näytelmää. Se oli semmonen musikaali. Tykkäsin tosi paljon! Siellä ei vaan saanut kuvata. Ja sitten käytiin mun kummin vanhempien luona, jossa oli kans mun kummin miehen sikso ja sen mies ja vauva mukana. Se oli niin suloinen se pieni 1 vuotias tyttö. Ja niin pieni jaja :3

tähtitaivas2
valomaalaus3
valomaalaus2
valomaalaus
revontulet4
revontulet3
revontulet2
revontulet
tähtitaivas
texmexsalaatti2
texmexsalaatti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti