11/27/2013

Varo sanojas, oon tästä saarnaamaan expertti

Moikka!
(: Päätin tulla taas tylsyyttäni tänne höpöttelemään teidän iloksi. Kerrankin kerkeää kunnolla, kun ei ole nyt edes onneksi mitään kokeitakaan tulossa, joihin pitäisi lukea (paitsi ruotsin koe perjantaina, mut sitä ei lasketa, siihen kerkee lukee huomennakin). Meillä vaihtuu jakso perjantaina. On taas vähän outoa totutella uuteen lukkariin. No mut eiköhän sen nopeasti omaksu.
  Viime viikkoiset kokeet on mennyt ihan hyvin. Ainankin, mitä nyt ollaan muutama saatu, ni on ollu joku 8-9 ja oon tyytyväinen :-)

Tiistaina oli taas tavallisesti tunti ja menin Digillä jälleen kerran. Mentiin sellaista pientä jumppasarjaa(ko?). Ja ennen sitä kolmikaartista kiemurauraa ja temponvaihteluita ravissa. Ja sit lopuks vielä ravattiin keskiympyrällä ja siinä sai myös laukatakkin, jos halusi.
  Digi meni muuten ihan hyvin, mutta askeleet ei sattunut melkein millään kerralla siinä jumppasarjassa. Muutaman kerran meni hyvin, mutta tosi usein se kompuroi niissä, siirtyi raviin tai muuta vastaavaa.
  Ennen tuntia onnistun saamaan huuleni auki. Vein yhden hevosen satulaa ja kyyristyin käytävällä olevan shetlanninponin narun ali(siis riimunnaru, joka oli seinässä kiinni ja poni keskellä käytävää) Siinä se satulan takakaari sitten kolahti leukaan ja hammas taisi osua tmv huuleen. Alkoi maistua raudan maku suussa, ja verta tietysti vuoti koko ajan, mutta ei se sinäänsä sattunut yhtään. Näytin varmaan iha turpaan saanneelta :-D Moni huomautti, että mun suusta tulee verta ja piti moneen kertaa selittää, mitä oli tapahtunut.
  Tunnin jälkeen katsottiin myynnissä olevia kenkiä, chapseja yms kyytiä odotellessa. Äiti sitten ostu mulle siitä kympillä chapsit. Ne oli aika uuden ja käyttämättömän näköiset ja oli just sopivat.

Viikonloppuna postaan varmaan toisen kerran. Käydään lauantaina mun katsomassa mun kummin tytön luisteluesitystä.
  Ja sitten ens viikon torstaina (5.pv) mulla on pianoesiintyminen. Soitan siellä Finlandian alun. En  yhtään tykkää mistään esiintymisistä! Mut pakko sinne kai on mennä.
  Ja hei kohta on jo joulu! En malta oottaa ja sit on uusi vuosi ja sit on jo 2014 jaja :3 Mut joo. en oo ottanu yhtään kuvaa tällä viikolla. Ei oo yksinkertasesti ollu mitään kuvattavaa ja ei oo jaksanu. Mut nii. tää postaus jää nyt tällä kertaa ilman kuvia, ni laitan tähä nyt jotai biisejä, jotka soi päässä.
 Huom! Laittakaa laadut HD:lle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti