1/15/2013

#109 Awww

Koko ajan tekee mielei postata! Taas!! En mahda mitään.. mutta..
Eilen äiti kuulemma tilas ne liput meille <3 Lähetään 30.5.13 Alanyaan <33 Juhon kummin häihin. Lento on aamulla, eli lähetään jo tiistaina iltapäivällä. Vielä pitäs saada äiti taivuteltua silleen et pääsisin heppaleirille.. Se haluu et menisin jonnekkin kesätöihin kerää mansikoita 0.o? Ei mulla siis oo mitään sitä vastaan, kun rahaakin sieltä saa :) Mut sit taas ku äiti sano, et se mansikka-aika on kesä-heinäkuun vaihteessa -.-' Ja 3. leiri jonne olisin menos on varmaan suunnilleen samaan aikaan.. No kattoo nyt.. Tai sit 2. leirille pitää kavereitten kanssa yrittää... Awwww.. Vit**taa jos en pääse!... hmm.. Olispa jo mun syndet, sit cheekin keikka, Alanya<3 ja toivottavasti leiri!..  Vaihteeks voisin palata tähän päivään tulevaisuuden suunnitelmistani..
     Eli siis tänäänkin oli aika normaali päivä...Aamul jaksoin jopa herää oikeeseen aikaan. Tatuu käytin.. Sillä oli taas vauhti päällä:)) Nyt se istuu mun vieressä.. Mutta aatteelin mennä potkurilla<3 Naapuriin taxin odotukseen.
   Koulussa eka tunti oli luisteluu ja ihan perus juttui. Mut luistelu on hauskaa :) Meillä oli mm. eri liukuja, jarrutuksia jne. Ja välillä oltiin vähän hippaa.. Kerran ku jarrutin ni meinasin lentää nenälleni, ku luistin tökkäs johonki. Onneks oli laita vastassa, ni sia jostain kii. Pelkään just sitä kaatumista, ku aina on polvet ihan sairaan kipeet tai sit häntäluu :((
Sitten vietiin ne revontulikuviksentyöt kirsikkapuitten oksille. Mulla oli siinä sellanen tökö naru, ku kaikki sano sillon, ennen ku jäädytettiin, et ei saa olla pitkä naru. vähän hankala ripustaa ://
Sitten meillä oli matikkaa, ja jtn. murtolukujen kerto- ja jakolaskuja. Easy.. Jakolasku oli kyl vähän hankalampaa..
Kolmas tunti oli äikkää.. jossa meillä oli adjektiiveja..
Neljännellä tunnilla äikkä jatku.. Ruuaks oli muuten yrttikalapaloja! Njamm!<3
Ja välkillä jatku kukkulankunkku. Kirjastoauto tuli n. 12 aikaan. Lainasin uuestaan yhen kirjan, joka on n. puolessa välissä. ja on ollu mulla jtn. yli 5 vk lainas. En oo lukenu sitä varmaan 3 vk:n!
Jo olis korkee aika jatkaa!
viides ja kuudes tunti oli kässää. me jatkettiin Sannan kanssa niitä ihme pussukoita. Niist tulee kyllä hienot! En nyt laita kuvaa viel(vaik otin) vasta sit kun ne on valmiita! Muttaa on mulla kuva siitä revontulujutskasta, mut en jaksa siirtää koneellle.. Kattoo sit ehk torstaina, kun huomenna ei missään välissä kerkiä! Mut kässän tunnilla vaan Sannan kanssa naurettiin koko ajan, ja koko tunti meni suunnitteluun, ku ommellaan siihen kaikkii paljetteja jms. Kangastusseilla saatiin sentään jotain aikaseks.
   Kotona ekaks avasin Länkkärin ja etin jutun Cheekin keikasta Poleenissa. Sitten... en ookkaan tehny paljoo mitään.. Vähän pianoa soitin.. Kohta varmaan mennään ulos.. ehkä pulkkamäkeen..
Mut ei tänään sen enempää... Kauhee hinku vaan postata!

Tähän lopuksi voisin kertoa vähän huomisen aikatauluista.
Koulussa kyllä on varmaan normaalia, jos ei, ni kerron torstaina!

koulun jälkeen kotiin. kotona n. klo 14.30 jälkeen. n. klo 15.50:neks linja-autopysäkille ft. Juho. Sitten pianosta kotiin n. klo 17.20.. eli siinä on mun ja Juhon 20 min. kotona vähän vaille kuus. Kotona syön ja puol seittemäks latinoon.. Se loppuu sit puol ysi! Huh! kiirettä pitää.. tyyliin meen kotiin, lähen Juvalle, tuun kotiin, ja meen latinoon! senkin jälkeen pitäs vielä läksyt tehä! Hyvä jos kerkeis ja jaksais!! Joku päivä olis haaveena mennä luistelee illal.. mutta huomenna en kerkee.. :((
ja paljon muistettavaakino lis.. mm. Kirjastokortti yms. kun jos kirjastoon menis siks aikaa, kun piano alkaa... Kun linja on n. 15 yli 4 juval.. hei! mähän voisin tehä vaikka läksyt sit siinä välissä, ku ei ole mitään muuta! jjoo! hyvä minä.. vähän hitaasti taas kulkee.
sit pitäs kattoo, millon ottas seuraavan tunnin, ku on kovia pakkasia lupaillu loppu viikoks. Jäis 2 vk. välist :(( yhyy ;((

No tänään ei ole muuta kerrottavaa.. Nyt meen kattoo eilisen Ypäjän. ja sit jtn. ehk sinne ulos :-B
Mut tähän loppuun kuvan siit kuvistyöstä, kun nyt kännykällä lisään...
Seon Moro!
Tossa se revontulityöni :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti