12/06/2013

Tää elämä on elämistä varten, kokemusten keräämistä eikä sen vaikeempaa tehdä siitä tartte

Heippa! Nyt on niin paljon asiaa etten tiedä mistä aloittaisin(loppuenlopuksi ei kuitenkaan ole kuin muutama) 
  Sunnuntaina alkoi jo joulukuu ja tosi moni bloggaaja on tehnyt joulukalenterin. Itse en siihen ole lähtenyt, koska tiedän sen, etten kerkeä tulla ppostaamaan tänne, kun kerran viikossa. On niin paljon kiireitä, eikä aina viikolla jaksa edes raahautua koneelle, varsinkaan kun ei ole edes kuvia!
tikku
järviruoko2
  Tiistaina oli mulla ratsastus ja menin Lekulla. Viimeksi kun sillä menin, en meinannut saada sitä millään edes ravaamaan. Joten "jännitin" vähän sitä, että saanko sen liikkeelle.
  Me hypättiin pieniä esteitä. Kaksi oli pääty-ympyrällä ja yksi pitkällä sivulla. Ekaks Leku meni ihan reippasti ravissakin, mutta vähän ajan päästä sen liikkuminen tuntui aika tahmaiselta. Mutta heti kun päästiin laukkamaan, niin tunuti että koko hevonen lähtee käsistä. Se innostui tosi paljon ja teki paljon laukaanostaessa semmoisia pieniä ilopukkeja. Mutta kaikenkaikkiaan ihan hyvin meni.
cupcakes2
cupcakes Torstaina koulussa oli pieni itsenäisyyspäivän juhla. Ensimmäisellä tunnilla mentiin pihalle ja nostettiin lippu salkoon. Ja tottakai laulettiin lippulaulu, paitsi että kukaan ei laulanut. Kaikki kuuntelivat vain keskusradiosta tulevaa esilaulua.
 Sain kässäntunnilla ensimmäisen lapasen valmiiksi. Ensi viikolla aloitan sen toisen tekemisen. Ja viimeinne tunti oli se ns. itsenäisyyspäivän juhla. Siellä katsottiin se Finlandia-video ja muutama bändiesitys oli. Sitten kans 8.lk:n it esitys. Se oli aika lyhyt, mutta mun mielestä ainakin hyvä. Rehtori piti pienne puheen siinä lopuksi.
heinä
järviruoko
minäjasanna
roosa
kasvi
snow2
snow3 Sanni piti synttärit eilen. Koulun jälkeen me käytiin Sannin, Roosan ja Sannan kanssa kaupassa ostamassa vähän tarvikkeita leipomista varten. Leivottiin cupcakeja. Ne oli aika hyviä, mutta tosi makeita!
  Lähdin puoli kuuden aikaan pianokonserttiin, jossa soitin Finlandian alun. Esiintymisen jälkeen menin takasiin Sannin luokse. Me kuorrutettiin ne cupcaket, meikkailtiin toisiamme sokkoina, juteltiin, tehtiin Chubby Bunny- haaste, naurettiin, syötiin.. Meillä oli tosi kivaa, ja paras seura tottakai! <3

Tänään käytiin kuvailemassa ulkona vähän. Mulla oli siis kuvia sieltä semmosta 300... Äiti tulikin jo kahdentoista aikaan hakemaan. Kotona kuvailin ihan pikkasen vielä ulkona ja leivottiin pipareita.
    Hyvää itsenäisyyspäivää vielä kaikille!
tatupartmiljoona pipareita
suomenlippu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti