9/27/2013

Mieti itse minkä hinnan oot valmis maksaa. Menestyminen on kallist paskaa

Kiva.. Mullekki on varmaan tullu enterorokko... Kurkku ollu torstaista asti kipee ja eilen, kun taskulampun kanssa katsoin, ni kitalaessa oli muutaman punainen näppylä.. Ja just siitä kohasta, missä niitä näppylöitä oli, ni on ollu kurkku kipee..
  Eilen olin siis tallilla tallikisoissa. Menin Sanjalla 50-60 cm luokassa. Verkassa Sanja yritti koko ajan mennä Maisan perään. Vaikka kuinka yritin pidättää ja ohjata toiseen suuntaan. No sitten kun oli mun vuoro, ni aluksi meni ihan hyvin. Tai ainankin eka este.. Toiselle esteelle Sanja kielti. Toisella kerralla päästiin sen yli. Ajattelin tehdä hyvän tien ja kiertää tuolta reunaa pitkin seuraavalle esteelle, mutta Sanja kääntyikin heti 2 esteen jälkeen kolmoselle päin. Meinasin pudota siitä äkkikäännöksestä ja toinen jalustin lähti. Mutta 3 ja 4 este meni hyvin. Samoin5, mutta 6 esteelle tuli kielto. Eli meidät hylättiin. Sanja yritti koko ajan puskea talliin päin. Varmaan sen takia, koska Maisa ja muut olivat siellä.. No ei voi mitään. Olisin kyllä varmaan saanut Sanjan menemään sen koko radan, mutta mun keskittymistä varmaan häiritsi vähän se, kun jännitin tota 7 estettä. Se kun oli sellainen laine, jota en ollut ikinä aikaisemmin hypännyt. No seuraavat kisat menevät paremmin. Sain siltikkin vihreän ruusukkeen, koska nämä olivat tallikisat.
  Seurailin näitä kisoja sitten vähän aikaa ja pari aika rajun näköistä tippumistakin tuli. Siinä meidänkin luokassa aika monelle tuli hylätty. Siis kun verrataan, että yleensä tulee ehkä parille tai jotain.. En minä tiedä.. Ei tainnut hevosilla olla kovin hyvä päivä  ;)
Suunnilleen tämän näköinen tämä rata oli.
Kotona sitten etsiskelin netistä nuotteja lauluihin, mitä haluaisin soittaa. Kahteen löytyikin nuotit ja tulostin ne sitten. Siinähän se päivä meni pianoa soitellessa. Moelmmissa lauluissa oli 3 sivua nuotteja ja molemmista sain ensimmäisen sivun soitettua ja nyt se ensimmäinen sivu meneekin jo ulkoa. Laulut olivat Adelen Skyfall ja Christina Perryn A thousand years.
  Tänään oli Annin synttärit. Siellä oli tietty tosi kivaa! Juteltiin ja oltiin ulkona. Jossain vaihees tuli muutama ihminen lisää.



4 kommenttia: