9/19/2013

#199 Lavan takaa samal taval halataan kun tavataan

Mokka! Kahdessadas postaus on jo seuraavaksi! Ajattelin 200. postaukseen lopettaa postausten numeroimisen. Ajattelin myös siihe tehdä uuden And that's who I am - postausken. Ja yritän ladata ne kaikki kolme videota. Se riippuu ihan tästä bloggerista. Toivottavasti se nyt suostuu lataamaan ne tähän..

Maanantiana meillä oli liikunnassa coopperi. Ihan hyvin meni. Jaksoin juosta koko ajan ja sain matkaksi 2100m. Että ihan hyvin... mun kunnolle... 2500 tasi olla et ois saanu täyden 10.
  Tiistaina kotsassa me tehtiin lämpimiä voileipiä ja mokkapaljoa. Oli ihan sika hyviä! Sain kans pienen palovamman sormeen, kun vahingossa koskin kuumaan uunipeltiin plajaalla kädellä.. Mitä tästä opimme?
 Eilen meillä oli sit matikan koe. Se oli kyl tosi helppo. Tuntu et se oli helpompiki ku ala-asteella. Terveystiedon tunnilla oli kans kivaa, kun ei oikeestaan tehty mitään kirjasta tai muutenkaan opiskeltu. Viime viikolla pojat vähän suihkutteli axee toisiinsa. Se koko luokka hais ihan axelle! Opettaja sit sano et tällä viikolla tytöt tuo lempparihajuvetensä. Ja niin me tuotiin. Tai no kaikki ei muistanu. Sit poikien piti haistella niitä ja yrittää arvata kenen mikäkin niistä on. osan ne sai oikein. Mut se oli kyl aika huvittavaa, kun ne haisteli niitä ja käveli ympäri luokkaa miettien kenen se haju voi olla. Sit vähän venyteltiin mm. niskaa ja hartioita ja vaan kuunneltiin musiikkia ja rauhotuttiin.

Tiistaina mulla oli tunti. Meillä oli estetunti ja menin Speedyllä jälleen kerran. Tarkoitus oli yrittää hypätä sillä yksittäisät(n. 40cm) estettä. Speedy kun on ex ravuri, eikä sillä juuri ollenkaan hypätä. Viime vuonna sillä muutaman kerran hyppäsin. Halusin taas uudestaan kokeilla. yhden kerran päästiin yli ja vielä sillä ensimmäisellä. Sen jälkeen ei suostunut menemään sille esteelle. En tiedä sit et eiks se muistanut mitä se estehyppääminen on, vai vetäsinkö sit ohjista vahingossa siinä hypyssä, kun en ollut yhtään mukana. Laukassakin Speedy innostui tosi paljon ja heitteli koko ajan takajalkojaan. Lilli otti tällä kertaa kuvia.
  Oli kyllä siinä mielessä vähän inhottavaa, kun tunnilla oli taas niin paljon porukkaa...
 Lauantaina olisi sitten kisat, joihin osallistuin Sanjalla.

(c) Lilli

(c) Lilli
Tollaista ihme takajalkojen heittelyä, niinkuin kuvassa näkyy

(c) Lilli
Ja kauheeta vänkäämistä oli esteelle meno

(c) Lilli
Ensimmäinen yritys onnistui, mutta muuten ei sitten oikeen onnistunutkaan..

(c) Lilli

(c) Lilli
Tällä kertaa ei ollu muita kuvia, kun nämä ratsastuskuvat. Alan nyt meinaan suunnittelemaan sitä 200. postuasta.

     /// Kiitos blogger kun pilasit kuvien laadun ^^

2 kommenttia: