8/31/2013

#195 I will follow you until the end

Se tunne, kun netti toimii niin hitaasti, että ennen kun sivu on kerennyt latautua, ni on kerennyt juosta talonkin vaikka 100 kertaa ympäri... Ja kaiken kukkuraksi, kun on lataamassa biisejä.. Joten näillä näkymin lataamisessa menee n. viisi vuotta.
   Mutta ihanaa, kun on vihdoin perjantai. Tuntuu, että koko viikko on madellut sellaista etana vauhtia. Ihan sekava olo, koska koko ajan soi joku biisi päässä. Tänäänkin on soinut mm. Studio Killersin Jenny(tai no parhaillaan soi) ja ATC:n All around the world. Tai on useampiakin atc:n biisejä..
  Ihmiset on edelleen tulleet tutummiksi. Jos sen noin nyt voi sanoa. Keskiviikkona oli vanhempainilta. Me oltiin sen aikaa sitten nuokkarilla. Koulusta, kun tultiin, ni käytiin kaupassa ostamassa mm. juotavaa, karkkia ja ostin purkkapussin. Sit käytiin Milanossa pitsalla. Annilla oli yhteissoitto, ni oltiin ala-asteella sit oottamassa sitä. Sit me lähetiin nuokkarille. Pelasin siellä poikia vastaan (okei kolmea) pingistä. Voitin niistä kaks, hävisin sille yhelle eka, mut sit voitin senki :P Oli siitä näköjään jotain hyötyä, kun Turkissa pelas sitä pingistä. Eipä siellä sit oikeestaan mitään ihmeellistä.
  Torstaina mulla oli ratsastus. Ellikin uskaltautui taas pitkästä aikaa kokeilemaan. Elli meni Maisalla ja minä Speedyllä. Oli aika iso ryhmä. Ois ehkä ollu kivempi, jos olis ollu pienempi; ois ollu enemmän tilaa, mut ihan hyivn silti meni. Perus verkkaa, voltteja taivutellen jne. Ja sit laukattiin. Speedy innostui taas ihan kivasti. Hyvin meni, mutta hyvin jäi mieleen se viimeinen nosto. Kun annoin sitten luvan lähteä, niin Speedy hyppäsi sellaisen valtavan loikan ja siitä lähti suoraan laukalle. Ihan kun olis esteen hypänny. No siis silleen, niinkun Speedy. Mietin vähän, et jos Speedyllä lähtis johonkin maastoon ja siell' laukkailis, ni vois olla, että heppa lähtee käsistä, koska se varmaan innostuis niin paljon.








2 kommenttia: