8/27/2013

#194 Mulla on taas se hetki, että lyö vähän tyhjää...


   Mmmm.. Ainankin on otsikon suhteen ^^. Aattelin tänne tulla kirjottamaan, nyt kun ehtii! Jos nyt ees muistan, mitä tyulin tänne kirjoittamaan... Kik huutaa tuossa vieressä koko ajan, kun viestejä tulee. Ei meinaa keretä lukemaankaan kaikkea!
Viikko on mennyt ihan jees, samoin viikonloppu. Käytiin sunnuntaina kiertelee vähän Juval, mm. Enkelinpesällä ja Neitvuorella. Ja sit meijän serkkujen luona. Siellä käytiin uimassa ja saunassa. Sit siellä kun oli semmonen pentukoira.. jossain aikasemmassa postauksessa oli kuvia, siitä ja Tatusta... Jos kukaan enää muistaa, kun en itsekkään enää  muista, missä postauksessa se oli.. No kuitenkin se pentu oli kasvanut ihan hirveesti. Oli jo paljon Tatua isompi. Oli mukavan näköistä, kun ne leikki keskenään siellä rannassa.
    Niijoo! Se asia mulla oli, että se vastausvideo hommeli, haaste & huonepostaus myöhästyy edelleen...
Jotenki tuntuu, et ei mitenkään tuu hyvää! Se videokamera jotenkin vääristää sitä kuvaa(väriä)täällä mun pimeässä huoneessani, vaikka sytyttäisin kaikki mahdolliset valot.. Toisaalta hyvä; ompahan vielä lukijoita enmmän, koska ne vidot tulee karkottamaan suurimman osan lukijoista, ellei kaikkia! :DD
   Viiko on mennyt taas ihan semihyvin. tutummaksi vain ihmiset tulee. Huomenna on koululla vanhempainilta. Me mennään sitten siksi aikaa nuokkariin.. Totta puhuen, en kylläkään edes oikeen tiedä, mikä ihme se on! Mutta eiköhän se selviä sitten. Jään suoraan koulusta kylälle. Jos uskaltais tuon kamerankin ottaa mukaan..
Torstaina olis sit ratsastus. Ellikin innostui taas pitkästä aikaa kokeilemaan. Jos se pääsis siitä pelostaan, kun se sillon vuos pari sitten sai sen kammon, kun se oli shettiksen selässä ja sit se shettis meni piehtaroimaan, ni Ellin jalka jäi sinne alle.
                              Seuraavaa postausta olis sitten viikonloppuna viimeistään luvassa :)












Nii ja noi toiset kuoret tuli maanantaina c: nyt on molemmat löytäneet perille. Ja rakastan näitä! :3



3 kommenttia:

  1. En tiiä tulisko torstaina tallille... En oo varmaa käyny kuukautee tallilla ku ei oo päässy ):
    -Heidi

    VastaaPoista
  2. Ihanat kuoret !!<3 mistä tilasit ne ?? :))

    VastaaPoista