8/24/2013

#193 We are the crazy people

Mulla on taas pitkästä aikaa tosi hyvä fiilis! Siis oon jotenkin kauheen innoissani kaikesta. Kokeilin uutta banneria. Se saa nyt siinä kököttää, niin kauan, kun siihe kyllästyn, tai kun yks toinen banneri valmistuu...Sitä tosin en tee itse. Itse asiassa se on valmistunut jo, ja kokeilin sitä, mutta ilmeni, että se onkin liian lyhyt. Iloisuuteeni liittyy osin tuo banneri, mutta suuremmaksi osaksi se, että toiset niistä kuorista tuli eilen! Ne on tosi kivat, ja tykkään kovasti!
    Toinen kouluviikkon on myös mennyt hyvin. Nyt alkaa vasta paremmin ns. "tutustua" ihmisiin. Koulusta nyt ei sen enempää.
 Eilen illalla me istuttiin perkeleessä(don't ask)Meil oli nuotio siinä ja juteltiin kaikkea mukavaa ja vähän tulevaisuudestakin. Kun pääsen ripille, ni pääsen jonnekkin Eurooppaan pidennetylle viikonlopulle. Saan itse päättää, mihin lähetään. Tämän hetkiset haaveet olisi Englantiin Lontooseen, tai Ranskaan Pariisiin. Mutta en osaa päättää! Puhuttiin kans samalla, et missä kaikkialla kukin haluaiso käydä. Mutta tällä hetkellä haluaisin ehdottomasti käydä Lontoossa tai Pariisissa!
  Täs postauksessa ei nyt kyllä ollut yhtään mitään järkevää asiaa! Oli mielessä taas aika paljonkin asiaa, mutta nyt on ihan tyhjää.. Ehkä halusin vaan purkaa innostustani tänne.
   Olihan mulla asiaakin vähän vielä! Siitä ratsastuksesta. Torstaina oli siis tunti ja menin Speedyllä. Oli tosi kiva tunti! Alkuun Speedy vähän säikky ja hypähteli vähän sivulle, mutta ei sitten enää ravissa. Oli siis koulutunti. Kulmat ratsastettiin ja taivuteltiin. Jotenkin tuntu, et se Speedyn ravi oli semmonne ihmeellinen. En tiedä, et ku en oo menny sillä pitkään aikaan, ni oon tottunu semmoseen..ns. pehmeempään? raviin. Mutta kuitnkin. Speedy totteli hyvin. Avotaivutuksessa oikeassa kierroksessa, ei meinannut käynnissä millään onnistua. Speedy lähti sulkutaivutusta. Ravissa se onnistui paremmin. Vasemmassa kierroksessa käynnissä avotaivutus meno tosi hyvin, mutta ravissa taas ei ihan niin hyvin. Laukka oli paljon helpompi nostaa. Speedy nosti sen helpommin, eikä lähtenyt sitä kovaa ravia. Speedy ei myöskään enää niin paljoa kulje lapa edellä ja peruuta ennen nostoa. Hankala selittää. Laukassa Speedy vähän innostui ja heitteli takajalkojaan. Hikiseksi hepan sain. Seuraava tunti on taas ensiviikon torstaina
  Eilen kävin myös ratsatsamassa Topilla. Laitettiin pieni este ja hyppäsin vähän sitä. Topilla olikin energiaa. Tosi reippaasti kulki. Kerran esteen jälkeen se veti pään alas ja meinasi pukittaa, mutta ei kerenny. Vasen laukkakin nousi vasemmassa kierroksessa hyvin. Ja yritti kan uudestaan pukittaa. Vähän tais takajalat nousta, mutta ei kuitenkaan ollut pukki. Hyvin meni poni esteiden yli. Loppuraveissa menin Jyviksen perässä. en tiedä säikähtikö Topi jotain, mutta yht äkkiä otti vähän vauhtia ja meinas taas pukittaa. Ja vielä kerran en tiedä kompastuiko se, vai ottiko se vauhtia pukkiin, kuitenkin kompastuin ja lähti laukaamaan & pukitti. Meinas poni lähteä käsistä. Ei pukkikaan kyllä mikään kovin iso ollut. Mukava ratsastelu oli :)


nämä kuoret tuli


Happy Now

    Mitäs tykkäätte muuten tosta uudesta bannerista? Minusta se on kyllä ihan kiva. Vähän erilainen, kun tähän mennessä.

7 kommenttia:

  1. Mä oon käyny Pariisissa <3 aww... Ihana paikka!
    -Heidi

    VastaaPoista
  2. Pariisi ja Lontoo on molemmat aivan superihania paikkoja! ♥♥ Jos kuitenkin haluut esim. shoppailla enemmän, mä suosittelen Lontoota, siellä on ehkä niitä halvempia & ihania kauppoja varmaan enemmän. i am not sure cause kävin pariisissa kumminkin jo pari kolme vuotta sitten. Ja Rooma on sitten kans tosi kiva kaupunki, siitäkään en vaan paljoo muista ku viime kerroista on jo aikaa xd
    t miksu :)

    VastaaPoista
  3. kivat kuoret ja hieno banneri :)

    millui.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Ihanat kuoret !!! <3 mistä tilasit ? :)

    VastaaPoista