8/21/2013

#191 Suotta mulkata, tää on vaan mun tapa!

Heippa taas kaikki ihmeelliset otukset sun muut, jotka blogiani seuraatte :) On taas tullut lukijoita tässä matkan varrella muutama lisää, kiitos siitä! <3 Enää olis yhtä lukijaa vaille 30 lukijaa.
 Koulussa menee ihan jees. eil oli tiistaina kotsaa, ja tehtiin wrappea. Ne oli miusta ainanki tosi hyviä! Mutta ei koulusta nyt sen enempää, koska tuskin ketään kiinnostaa. Me tilattiin... tai no iskähän tilas tuolta ebaysta viime viikolla mulle ja Ellille molemmille kahet kuoret. Ellille tuli jo yhet, mut muita ei oo vielä näkyny. Toivottavasti ne tulee nyt tällä viikolla, koska en malta oottaa!
  Asiasta kolmanteen. en ole ottanut nyt yhtään kuvia, mutta unohdin viime postauksesta yhden ostoksen sietä Mikkelistä! Nimittäin me käytiin silmäasemalla ostaa aurinko lasit, siis iha semmoset mis se linssi on lasia, eikä muovia. Ku sillon oli vaan et kaikki aurinkolasit.. no ei varmaan ihan kaikki, mutta niin ni oli vaan 25 euroa. Ja laitan vaikka kuvat niistä kuorista, mitkä valitsin. Se valinnan vaikesu! Voi juma, miten vaikeeta voi olla! Sit kun löytää just mieleensä sopivat, ni ei kannataas enää selailla eteen päin, koska sit ei enää osaa päättää! Huomasin sen tossa silloin kun tilattiin ne.
   Väsyttää ihan kauheesti ja kauhee nuha tullu! Tuntuu ihan silt et oisin kipee, mut ei kyl kuumetta varmastikkaa oo... Pakko yrittää jaksaa, ku huomenna ratsastus, jonne haluan!






1 kommentti: