8/11/2013

#189 Anna mulle Kuuraketti, tää maailma ei riitä



Äääääkk! D: Huomenna alkaa koulu! Miten tää loma näin nopeesti meni! Daam!
  Vielä ennätin tänne tulla postaamaan enne koulun alkua. Ja se alkaa jo huomenna! ihan sika nopeesti on tää viimeinenkin viikko mennyt. Ja on taas tapahtunut paljon! Mun muisti tiedostaen, en edes muista enää kaikkea :DD Nii.. Eli sillon keskiviikkona olin hammaslääkärissä, josta viimeksi postasin. Tiistaista en tainnut kertoa. Sini, Tiia, Miksu ja Auppa kävi meillä. Ne näki mun uuden huoneen, josta on tulossa postaus, kunhan vaatekaappi saa ovet :DD Ne, mitkä viimeviikolla tuli, oli 6 cm liian lyhyet. Ja se kaappi tulikin samaisena päivänä :DDovien pitäis tulla ens viikolla. Nii, me käytiin mun huoneessa ja sit mentiin ulos. Lähinnä vaan keinuttiin tarzan keinussa ja juteltiin. Pudotin muuten alkuviikosta ton lipputangon nupin :DD Pesäpallomailalla löin Tatulle tennispalloa, ni osu ilmeisesti aika kovaa n. 10 metrin päässä olevaan lipputankoon. Yritäppä tähdätä.
  Torstaina käytiin iskän kanssa geokätköilemässä Mikkelissä. Sit iskä osti meille tabletin, ku äiti aina valittaa, et se ei pääse koneelle, ni et se sais käyttää sitä tablettia. No siis periaatteessahan se on meille kaikille :) Sillä oonkin nyt pelannu tosi paljon Temple Run 2:sta. Hyvä peli! Perjantaina mulla oli taas hammaslääkäri. En muistakkaan muuta, mitä sillon oli. Illalla oli kamerakerho ainanki. Eipä tässä nyt oikeestaan muuta olekkaan viikonlopusta. Marjoja keräilty. Ja Tatu on ollu vähän kipee :c Tossa aikasemmin kuvailin pääskysiä, ku niillä on kivat tarinatuokiot :D istuvat kaikki rivissä aitan katolla. Tai no n. 30 sielä rivissä istuu :) Kauheesti niitä kyllä nyt on! Taitavat suunnitella jo etelään lähtöä!
  aaalfjijeöoskdfhvseifjd! ärsyttää, ku puhelin on alkanu temppuilemaan! D:

nyt ei ole kuvia, kun en  jaksanu siirtää koneelle. Ku niitä ei oo ees paljoo, mutta seuraavaan postaukseen tulee kuvia tänkin edestä ;) No ei nyt ehkä sentään :))

2 kommenttia:

  1. Ois kivempi lukee tota tekstii jos siinä ei olis joka lauseen lopussa hymiöitä...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu. Yritän jatkossa vähentää! niitä vain tuppaa aina tulemaan

      Poista