7/01/2013

#175 Mä en lupaa sulle kuuta, en tähtiä taivaalta

Nyt tulee taas kuvaton postaus. Lisäsin siis päiväl noit kuvia tohon edelliseen postuakseen. Ja en oo ottanut nyt kuvia tänään/ vähään aikaan. 
 Empä oo tehny kyllä mitään tänään! Koko päivän on satanut vettä ja eilen yöllä ukkosti. Kävin kyl tos aikasemmin illalla Tatun kanssa vähän hölkkä/juoksu lenkillä. ton n. 5 km lenkin kävin välillä kävellen, välilä hölkäten ja välillä vähän ihan juoksinki. Mutta muuten olenkin konella istunut. 
  Eilisestä vähän, et sillon pidettiin mummon 70 v. juhlat meillä.. Ja Lauantaina oli Juvalla metsäkansan karkelot. me myytiin Ellin kanssa siellä arpoja. Ja ostetiin kans lakua.. Enpä muista oikene muuta.. Nyt aattelin taas vähän alkaa käyä lenkillä Tatun kanssa, ku se sillon keväällä vähän jäi ja vähän sais kuntoo nostettua, ettei  ihan heti hengästyis, ku vähän juoksis. 
  nii ja perjantaina kävin kattoo tallil vuos sitten viimeks nähtyjä kavereita :) Niil oli leiri ja käytiin just kattoo niitten leirikijosa ja ku ne uitti heepoja :) harmittaa kauheesti, ku viime vuonna ite olin leiril ja me ei voitu uittaa hevosia, ku oli niin viileet ilmat, ja nyt ku en oo.. nikauheet helteet sillo... viime vuonna just ootin sitä kaikista eniten ;)
No.. tää on tätä mun tuuria :)
Huomenna ois tunti..ellei toivottavasti taas ala sata niinku tänään.. Ja luin tossa parista blogista, et ne oli tehny semmosen jutun, et blogn lukijat yms. laitto kommentilla iaheita, mitä sen piti kuvata ja laittaa blogiin, ni aattelin, et olis ihan kiva itekki tehä semmonen :)
Eli laittakaapas kommentilla tonne, mitä haluisitte mun kuvaavan :) Voitte laittaa niin monta kun haluatte.
Eipä tässä nyt muuta sen ihmeellisempää :)

7 kommenttia:

  1. 1. Lempi korusi
    2. Lempi vaatteesi
    3. Sun kaikki kynsilakat
    4. Meikkisi
    5. Tatu :3
    6. Lempi kirjasi
    7. Sun lempi cd-levy
    8. Lempi karkki :P
    Joo, en keksiny mitää ä järkevääää

    T.leirikisojrn voittaja! Tiiät kyl ;D ehkä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tarkotatko tossa lempikorusi ja lempivaatteesi, vaan sitä yhtä lempikorua ja lempivaatetta vai kaikki mun lempikorut ja lempivaatteet?

      Poista
  2. Siä vuos sitte
    Ilman meikkiä
    Paras omakuva
    Lempipaikka
    Tärkein esine
    Ulkomailta
    Yksi asia, josta tulee kesä mieleen

    VastaaPoista
  3. Ratsastuskuva
    Lempi kynsilakka
    Tatu
    Kännykkä
    Lempikengät

    VastaaPoista
  4. Puhelimen taustakuva

    VastaaPoista
  5. Paras kaveri
    Siä jonkun kaveris kaa
    Asia, jota ilman et voisi elää
    Näkymä sun huoneen ikkunasta

    VastaaPoista