7/19/2013

#182 Käytä vasaraa, kun sä testaat mun selkärankaa

on taas vierähtänyt useampikin päivä viime postauksesta. Ja ääää! En jaksa oottaa! pääsen maanantaina(ehkä) tai tiistaina muuttaa mun huoneeseen ^^  Tänään kävi sähkömies laittamassa valot. Enää putkimiehen tarttee käydä laittamassa patteri, sitten <33 Ja epä tässä kotona ollessa paljookaan ihmeitä ole tapahtunut. Huomasitte varmaankin että on uusi banneri? :) kiitos Asta siitä! ja sitä ennen oli semmonen väliaikainen. Torstaina käytiin Mikkelissä vähän kattomassa huonekaluja sinne mun huoneeseen. Ja jotain heräteostoksia tuli tehtyä. Käytiin sit samalla Eurokankaassa tekstiileitä ostamassa mm. verhoihin ja tyynyihin. Glitterissä piti käydä. siellä sattuikin sopivasti olemaan 75% alet! Mua ei pitäs ikinä päästää mihinkään alekauppoihin! Sieltä tarttuu vaikka mitä mukaan! Tällä kertaa ei tarttunut kuin kaksi ale-tuotetta ja yksi normaalihintainen, koska Elli maksoi. Mulla ei siis ollut rahaa :DDD Eikä ole edelleenkään! Olihan siellä kaikkialla muuallakin alet!
   Jotenkin tuntuu että nyt on jo syksy.. Vettä sataa ja on kylmä, vaikka nyt heinäkuun aikaan pitäisi olla kuumimpia helteitä! Sieltä se syksy tulee :((

Tänään käytiin siis tuolla juvan raveissa. ja kuten arvattavissa oli, nähtiin paljon tuttuja. Ja sit oli arpajaiset... Rasti seinään! Voitettiin arpajaisissa! :DDD Tää on niitä hyvin hyvin hyvin  harvoja kertoja. Me ei ikinä voiteta missään arpajaisissa :DD Ellei tietty joka arpa voita... Mutta just sanoin  silleen et ei me kumminkaa voiteta ja sit se sano sen arpanumeron, mitä voitettiin :DD Mutta ihan hyvä voitto... Vaan jos olis hevonen! jotain linimenttiä ja ihovoidetta & täydennysrehua voitettiin hevoselle :DD Mutta kun sitä heppaa ei valitettavasti ole. Kattoo nyt mitä niille teen.. Vien varmana naapuriin.

Huomenna jos on hyvä sää, ni me käydään Pieksämäellä taas siellä Big Wheelsissä ja ehkä poiketaan myös Motoparkkiin kattomaan sitä Radalle.comia.

   Katoin muuten videon ku kaveri oli tehny pari haastetta. ois sitä kiva itekki tehä joku haaste :D Eli saatte ehdotella haasteita kommentilla ja valitsen sieltä sitten mielenkiintoisimman, jos vaihtoehtoja on useampi. teen ne muutkin sitten kun kerkeää.
Tässä nyt kuitenkin kuvia raveista, mikkelin ostoksia yms.










huoneen valoja & listat on melkein saatu ja oviaukko..tai se kehys..mikä onkaan..

mikkelin ostoksia

mikkelin ostoksia




arpavoitto :)


9 kommenttia:

  1. Tee kanelihaaste!
    Tai joku semmone pahan makunen/kirpeä karkki haaste

    VastaaPoista
  2. Anna linimentit sun muut miulle ni annan ne Ossille... :)) - Meijjjuu

    VastaaPoista
  3. Eh, tämä nujjapään näköien nuoli mikä lienekään, miksi sinulla on sellainen nuoli blogissasi? XDD

    VastaaPoista
  4. Hei. Onko sinulle enemmäkin kuvia tuolta Juvan raveista? :) Meillä oli siellä hevonen ja mistään ei löydy kuvia :D Lähtö oli 2 ja numero 12 ja kuskina oli Sami Vehviläinen. Vastaatko s-postiin ruuna13@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kattoa, löytyykö. Laitan vaikka kaikki kuvat, joissa hevosen numero on 2, koska kuvat on mennyt sekaisin, en tiedä, missä lähdössä mikäkin oli. Voit sitten sieltä katsoa :)

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista