7/28/2013

#183 Big Wheels ja vähän kuulumisia

Moikka taas :)  Ekana taas näitä blogiin liittyviä "murheita" :D Eli tossa kun oli toi kysely, jossa kysyin, että onko blogin osoite vaikea muistaa. Vastaukset oli mennyt vähän hassusti, koska en ollut ajatellut silloin selkeästi, kun tuon tein.. Mutta oletan että se suurin osa äänistä on mennyt siihen että blogin osoite on vaike muistaa. Pohdin tätä asiaa jonkin aikaa.. Olen siis vaihtanut blogin osoitteen kaksi kertaa jo, joka ei periaatteessa ole hyvä asia, koska jotkin anonyymilukijat saattavat eksyä(jos niitä edes on) ja olla silleen WTH?!? Mutta vaihadn tuon osoitteen VIELÄ kerran. Ja tällä kertaa siitä tulee, tai ainankin pitäisi tulla helpostimuistettava. Loppuun tulee uusi osoite, jonka vaihdan joskus lähiaikoina, muutaman viikon sisällä, että mahdollisimman moni älyää sen...
  Ja positiiviset asiat on, että on tullut uusi lukija :) Enää yksi, niin tulee kysymyspostaus, johon toivottavasti tulee kysymyksiä. Ajattelin tehdä vastauksista videon, jos kysymyksiä tulee silleen mukavasti, eikä vaan joku pari kolme :D Ja niitä haasteita voi laittaa viel kommentilla. otan kaikki ylös ja teen niitä välillä. Jos kumminkin eka tulis toi vastausvideo.

Mutta nyt vähän änitä viikon tapahtumia. Viime lauantaina me käytiin Pieksämäellä semmosessa Big Wheels tapahtumassa, joka oli myös viime vuonna. Ja tossa oli linkki viimevuotiseen postauskeen.. Mutta jos nyt olis kuvia enemmän. Eli se on semmonen vanhojan jenkkiautojen näyttely.

Aloitin tän postauksen kirjoittamisen keskiviikkona, joten en enää muista, mitä muuta tähän piti kirjoittaa. Mutta se ei varmaankaan ollut tärkeää. Tsääs nyt niitä kuvia..











 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti