6/27/2013

#174 Pitkä kuuma kesää ja mä aijon elää sen

Hei taas!
kuten varmaan toivottavasti ootte lukeneet aijemmasta postauksesta, että olin hauskiksella leirillä tän viikon maannatianta, ni ei oo tullu postausta. Asia korjaantuu nyt!
Mulla onkin ihan mukavasti kerrottavaa tästä viikosta :) Yks huippujuttu oli et tuli luokkajaot! "pääsin" 7d:lle.
silleen kyl iha nice, ku en tunne sielt ku ehkä jonku murto-osan. Sanna pääs kans sinne, samoin Dynee!! harmi vaa, ku meiju ei päässy :'( Eikä me päästy eroon pojistakaa.. meillähän oli kutosella 4 ihmistä: 2 tyttöä ja 2 poikaa, eikä päästy eroon niitäs.. ja hauskiksella ns. "tapasin" yhen tyypin, joka tulee samalle luokalle... .... juu. Ja muutama ihminen sanoi et on lukenu mun blgia ja tykkää siitä :3 kiitoksia! toivottavsti luette tän ;)
Mutta nyt voitais mennä asiaan.
     Me päästiin siis 9 mökkiin minä, Sanna, Meiju ja Roosa. Ihan mahtava porukka! Ja sillon ekana päivänä me tehtiin jotkut kipsinaamiot tms. Eli kipsiä laitettiin naamaan, silleen et jäin vaan suu ja nenäaukko. Sai toki tehdä käteenkin. Roosa teki mulle. Sit oli jotain tutustumis"leikkejä" vai mitä ne nyt onkaan. ja sit tais olla viel jotain, mut ei tuu nyt mieleen. jalkapalloa oli. Ja meidät oli siis jaettu 3 ryhmään. jokainen ryhmä pelas jokaista vastaan. Meijän pelit oli kaikki tasapelejä 0-0, mutta toinen meitä vastaan pelannut oli voittanut edellisen 1-0 ja ne pääs pelaa ohjaajia vastaan.
  Tiistaina meillä tais olla se joku vierailija? Joku tyyppi, joka toi kaikkea mukavaa :) Oli jousiammuntaa, polkuautoja, frisbee golfia, sumopainia B) joku tarinajuttu ja sit semmonen, missä maalattiin ne kipsijutut.
Meijät jaettiin taas ryhmii, 6 ryhmään. Me oltiin eka jousiammunnassa. Osuin jokaisella 3 nuolella 3 kerralla tauluun ja kerran sain napakympin.
Sit polkuautoissa tein pohjan 56,8 s tms. kumminki 56 sekkaa. Elli ajo saman, mut sit yhks poika teki uuden pohjan 54 sekuntia. me saatiin mustikkapiirakkaa, ku meil oli parhaimmat ajat. Sit frisbeegolfissa meni välillä iha hyvi, ja välillä tuntu, et se kiekko ei millään lennä oikeeseen paikkaan. Ja ainanki yks tosi hyvä heitto tuli. Sit sumopainissa mä painin Sannaa vastaan.. Voitin sen silleen just ja just 3-2. Se oli ihan sika kuuma se asu ja sit ku aurinko paisto kivasti.. Ja sit kans yhtä toista tyttöä vastaan painin ja voitin sen.
  Sitten se tarina juttu. Eli mentiin sana kerrallaan... Erittäin järkevä siitäkin tuli.. oli muilla kyllä vielä järkevämpiä B) "Aamulla kaikki huomasivat, että kaikki olivat kadonneet." Juu... Ja sit maalattiin ne naamiot. Voin laittaa joskus kuvan. Muuta en tiistaista  muistakkaan. Mulla on oikeesti oltava joku dementia, koska unohan kaiken niin nopeesti... 0__0
  Keskiviikkona meillä oli ainanki kuvasuunnistusta ja lipunryöstöä. en jääny vankilaan kertaakaan. Se oli tytöt ja ohjukset(ohjaajat) vs. pojat, koska poikia oli puolet enemmän. Ne voitti ku niillä oli yks vanki enemmän, ku meillä. Oli ihanaa, ku pääs uimaan useemman kerran päivässä, ku oli niin kauheen kuuma! Tyyliin jotain 25 astetta vähintään.
 Ja illalla meillä oli disco. Se oli kivaa B) Tyyliin tytöt veti siellä lattialla täysiä, ku pojat istu penkillä.
Ja me kerättiin leirin aikana ohjuksilta nimmareita B) ihan vaan huvin vuoks, et muistaa ketä sillo oli. Sit me oltiin siinä puolen yön aikaan mökissä kaikki räpläämässä kännyköitä, ku kaksi näitä ohjaaja harjoittelijoita tms. ryntäs sisään ja sano silleen: "Laittakaa äkkiiä vaatteet päälle ja kengät jalkaan ja tulkaa ulos." Niillä oli jätesäkit ja foliokruunut päällä. "Leiriin oli hyökänny jotkut alienit." Semmonen yöleiri oli.
  keskiviikkona iakasemmin me paistettiin lettuja ja tiistaina sai iltanuotiolla järjestää ohjelmaa, mutta en nyt ala niistä kirjoittelemaan, koska muuten tää viruis vielä entisestään pidemmäksi.
 Tänään oli sit kkans lipunryöstöä ja rakennettiin jotain ihme örkkejä ja sit äippä tuliki jo hakemaan.

oli kyllä mukava leiri! Ens vuonna uudestaan! Tai mennäänhän me sinne kaislikselle seiskaleirilläki. Toivottavasti jaksoitte lukee tätä pitkää romaaniani!
Kuvia on nyt vähän viimeviikoltakin ja hauskisleirin jälkeen otettuja.

Superkuu




Lauantaina 29.6.13 oli kylälllä metsäkansan karkelot. myytiin siellä arpoja ja ostettiin 12 kpl. metrilakua





ihana haava tossa poskella.. pieni , mut kipee..

ja lintuja innostuin kuvailemaa eilen(sunnuntai)





linnut kiasas Tatua.  Ne teki semmosia syöksyjä Tatuun päin ja meni ihan sika läheltä. Tatu jos ois ottanu kiinni, ni ois varmasti saanu ihan paikallaan seisoen. ja linnut ois voinu nokkasta Tatua siinä vauhissa. Niin läheltä ne meni. En tiiä yrittikö ne hätistää Tatua pois, ku talon katon rajassa on pesä.. Tatua alko välillä ärsyttää, ni se vaihto paikkaa, ku se istu :D






Eli tosiaan nää osa kuvista on nyt viikonlopulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti