7/09/2013

#179 Mä voitan erän, mut sä hengität mun niskaan


(c) Sanna

(c) Sanna

(c) Sanna

(c) Sanna







(c) Sanna



Juu.. innostuin kattelemaan vanhoja Disneyn videoita

Pikku vesipeto




Ei oo tullu nyt vähään aikaan tämmöstä normaalia postausta. On ollu niitä kuvapostauksia. Ja just äske julkasinki uuden.. Noi teidän antamat aiheet on osa ollu hankalia :D Esim. Hienoin julisteesi, paras kuvasi tms. Ne on hankala päättää! Tiedättehän tunteen. Joitain en ole kerennyt ottaa/ saanut otettua. mutta kuvat on kyllä tulossa! Ja blogin nimihän vaihtui taas, mutta tämän pitäisi pysyä. Nimeksi tuli siis "Tears Of Happiness" Ja tossa kyselyssä on virhe: kun siinä lukee: Onko blogin osoite sinusta vaike muistaa? ja vaihtoehdot: On, ihan helppo ja Ei, liian vaikea. Huomasin virheen vasta, kun kyselyssä oli jo muutama vastaus, eikä sitä voinut enää muuttaa. Eli olisi pitänyt laittaa vastauksiksi Ei, ihan helppo ja On, liian vaikea. Tai onko blogin osoite sinusta helppo muistaa... nojoo..anyway.

Viime päivät onkin menny oikeestaan melkein rempntin parissa ja kaverin kanssa. Perjantaina tuli Sanna meille yöksi. Meillä oli erittäin mukavaa, niinkuin aina. Ja hoksasin taas pari uutta juttua kamerasta ;) Lauantaina ja sunnuntaina äiti kittas mun tulevassa huoneessa näitä naulanreikiä ja mun piti tottakai hioa ne.. kiva rakkula sormessa. Ja eilen päästiin maalamaan eka pohjamaali. Tänään toinen kerros sitä pohjamaalia ja sittenvielä kaksi kerrosta sitä oikeaa maalia, mikä siihe seinään tulee. 
Sunnuntaina tuli Ellin kaveri meille. Ja lähti äskö pois.
Eipä tässä nyt muuta sen ihmeellisempää.. Taas syntyy tätä tekstiä näitten mun selitysten takia niin paljon, että vois kohta jonkun romaanin kirjottaa!

7 kommenttia: