5/04/2014

Maybe there’s a flight of a dove

Hey!
 Menny taas rutiinit sekasin kun torstaina oli vappu ja vapaapäivä ja perjantaina joutu menemään kouluun. Mutta onneks ei nyt oo enää kun muutama viikko koulua enää! Kauheen äkkiä seiska menny! Ja kesäkin varmaan hurahtaa tosi nopeesti.
Keskiviikkona oli koulussa vappunaamiaiset vai mitkä nyt olikaan. Meijän luokan teema oli hiphop. Ja sitte vikalla tunnilla oli auditoriossa ohjelmaa. Iskän serkut tuli keskiviikko iltana meille. Tai iskän serkku ja sen perhe. Pelattiin illalla useempi tunti korttia. Ja torstai menikin siinä kotona ollessa.
Perjantai oli ihan normaali koulupäivä. Sain kässässä tehyn paidan valmiiks :-)
Eilen sit sain päähäni lähtee pyörällä harkkoihin. Keposeenhan siitä kylälle polki sen 20 km kun ei juurikaa tuullut. Takasin päin oli sit vähän inhottavampi polkee kun oli jumalaton vastatuuli ja siin välissä sato jotain räntääkin taivaalta.
Sani tuli harkkojen jälkeen meille, mutta me ei juurikaan jaksettu tehä mitään. Kumpikin oli ihan poikki ja me lähinnä vaan juteltiin. Käytiin me Sannan luona moikkaamassa sitä. Mutta oli tosiaan vähän tylsää kun ei jaksanu juuri mitään tehä.
Meinasin tässä taas vähän muokkailla blogin ulkoasua, mutta kahtoo nyt mitä saan aikaseks. Uuden bannerin meinasin värkätä jossain vaiheessa.
Kuvailu jäi vappuna vähän vähäiseksi, joten kuvia ei nyt juurikaan ole

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti