4/27/2014

Yhelle aurinko, toiselle sadepilvi

Hey! Sainpahan taas aikaseks tulla kirjottamaan tänne!
Olin sillon loppuviikon koulussa keskiviikosta perjantaihin ku meni ohi se tauti. Torstaina meillä oliki harkoissa peli. Kun tultiin paikan päälle ni meille vaan käytännössä ilmotettiin et "joo teil on nyt peli noita -06" vastaan" Meijä joukkueest ketä oli paikalla ni kaikki oli sillee "Whaaat!?" No sit me pelattiin niitä vastaan ja vähän huonolla menestyksellä. Hävittiin meinaan. Olihan siinä sit tiettyjä seikkoja, mutta ei niistä nyt sen enempää.
Perjantaina mulla oli estetunti. Menin Aapolla. Ei se nyt mitenkään hyvin mennyt oikeen millään tavalla, mutta mulle ihan ok:sti, koska ei Aapolla oo juurikaan rataaedes hypätty ja se oli silleen aika vaikea. pienen säädön jälkeen kyllä me ne kaikki esteet yli mentiin. Mutta Aapo rupes kans väsymään parin kerran jälkeen. Joitakin esteitä joutu yrittämään varmaan 5 kertaa enne kun meni. No mutta ens kerralla paremmin.
Viikonlopun oon ollu pääosin kotona. Eilen kävin harkoissa ja siivosin huoneen kokonaan. Tänään luin 5. jakson kirjan kokonaan suurinpiirteen ja opettelin pianolla koknaan sen Meadowin. Ainii! Ja lauantaina käytiin mökillä ja otin kuvia & vähän heitin virvelillä ni sain saaliiksi kumihanskan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti