5/11/2014

Tein oman tieni, en kyselly apua sulta

Moiksuu! En oo kerenny taas koneelle ja tajusin äske että onha mulla puhelimessaki blogger ja voin kirjottaa blogin puhelimel. Ja nyt on hyvä ku mulla ei oo kamerassa kuvia yhtään, vaan napsin kännykällä tänään muutaman kuvan ni saa ne liitettyä tähän helposti. Toki tää on nyt vähän yksinkertasempi postaus ja kirjotusvirheitäkin saattaa ollaa aika paljon enemmän.
Äitienpäivää vietettiin. Tehtiin aamulla äitille aamupala valmiiks ennen ku se heräs ja lalulettiin sille ja annettiin kortit. Käytiin päivällä Mikkelissä mummoa onnittelemassa kans.
Tiistaina mulla oli tunti taas ja menin Speedyllä♥ Oli kiva kun tunnilla ei ollu kauheen paljoo. Oisko meitä ollu viis. Mahtu hyvin laukkailemaan. Laukattiinkin aika paljon ja lopussa kans kenttää ympäri. Ekojen laukkojen jälkeen kun Speedy sai höyryt pääseteltyä, se laukkas tosi nätisti.
Perjantaina Tiia tuli meille koulusta linkalla. Me potkittiin palloo pihalla ja käytiin pyöräilemässä ja puhuttiin kaikkee ja naurettiin ja illalla katottiin pari elokuvaa. She's the man ja Kauna2. Me ei jaksettu sitä kaunaa kattoo kun puoleevälii ja mentii nukkumaan.
Eilen oli normaalisti harkat ja menin harkkojen jälkeen Tiialle Lillin kanssa. Meillä oli joukkuekuva puol kolme, ni oltiin Tiian luona sen aikaa.
Päästään vihdoin pelaa nurmikentälle. Ja lauantain harkat vaihtuu tiistaille ni varmaan ratsastuksenkin vaihdan sitten keskiviikolle tai jollekkin muulle päivälle. Ens perjantaina ois coopperi. Tavotteena ois juosta enemmän kun syksyllä. 100 metriäki enemmä riittäs mulle. Pitää vaan kattoo miten toi oikeen jalan takereisi tykkää kun se yks viikko revähti ja on taas alkanu olee vähän kipee.
Mutta hyvät äitienpäivät vielä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti