5/29/2014

Living young and wild and free

Jäi postuas viikonlopulta tekemättä. En vaan jaksanu tulla kirjottamaan. Alku viikko meni hyvin mutta sitten keskiviikkoiltana nous kuume. En sitten menny kouluun torstaina. Olin jo 100% varma torstai-iltana että perjantaina menen kouluun kun ei kuumettakaan päivällä ollut mutta aamulla taas oli kuumetta ja ei meinannut pystyssä pysyä. Jouduin jäämään kotiin taas. Harmitti vähän, kun perjantaina olis käyty siellä pizzalla.
Noh lauantaina käytiin Mikkelissä shoppailemassa ja löysin pari paitaa ja sit kans valkosen bandeaun ostin. Vero Modasta ostetusta paidasta en löytäny kuvaa, enkä saa nyt aikaseks ottaakaan, mutta en oo kanskaan ihan varma onks se Cubukselta ostettu paita tämä, mutta jos se ei ihan tuo ole ni ainankin melkein samanlaine.
Mulla tule Mikkelissäkin vähän huono olo ja alko heikottaa. Mutta meni se sitten ohi kun pääs vähän lepäämään. Sunnuntaina käytiin kattomassa äitin työkaverin kotaa. Iskä meinaa meillekki rakentaa semmosen nyt kesällä ni vähän vinkkiä katsomassa.
Maanantiana olin koulussa ja oli ihan normaali päivä kai muistaakseni ainankin. Samoin tiistaina mut käytiin enkun tunnilla ajamassa semmosella rekkasimulaattorilla. Se oli aika kivaa! :D
keskiviikkona oltiin koulussa semmoset pari tuntia ja lähettiin sit campingille sellaselle kevätretkelle. siellä sai kokeilla melomista ja sit oli minigolfia ja frisbeegolfia ja tikanheittoo ja sit pelattiin vähän lenttistä. Ja vikaks paistettiin makkarat. 
Mulla oli kans tunti keskiviikkona ja menin Speedyllä. Se meni tosi nätisti vaikka vähän innostukin laukassa kun vaihdettiin suuntaa. Mutta muuten teki kaikki väistöt ja laukan nostot tosi hyvin. Jos nyt vaan äiti suostuu niin alan vuokraamaan speedyä ainankin kesän ajan.
OMG huomenna vika päivä 7.luokkaa! Äkkiä se aika vaan on menny ja ens syksynä ois sit 8.lk. Huomenna kans kevätjuhlassa esiintyminen. Semmonen seiskojen esitys missä lauletaan Haloo Helsingin Maailnman toisella puolen. Bändiesityksenä. Ja lauantaina ois vaan tokareitten haku! Sit päsee kesän viettoon ja ens viikon torstaina lähetään 10päiväks Tanskaan. Ootan tosi paljon sitä.
Katotaan saanko aikaseks viikonloppuna tulla kirjottelemaan tänne mitään.

2 kommenttia: