6/12/2013

#170 En haluu että se särkee sun sydäntä, mut tiedän kyllä että tää voi tuntua syvältä

Tää nyt on vaan tämmönen pieni kuulumispostaus..kuulumis..kuulumisten.. äshhh.. ihan sama, mutta kummiski. On kummiski ihanaa olla lomalla, ku saa valvoa pitkään <3... eikusii,, mitä mä nyt kirjotan? On kiva ku lomalla saa NUKKUA pitkään <3 Ajattelen jotain, muuta ku pitäs ja sit kirjotan vääri.
Mut kumminki oon melkein joka päivä jostain syystä istunu koneella x__x pelannu simssii yms. Emmä tiiä.. Varmaankin johtuu tosta säästä, ku eilenki oli vaan 13'c lämmint ja tuuli kauheesti... :/ Jos lämmintä olis yli 20 astetta, ni varmaan olisin koko ajan ulkona.. ja joka päivä käytäs hiekkakuopalla. Sit on kans ollu semmosta rauhallista.. Ei oo kukaan vieressä, jolle pitää huutaa koko ajan ja toisin päin ^.^ koska Elli lähti tiistaina kaverilleen kaheks yöks ja tulee vasta huomenna.. tai siis jo..
Eilen innostuin lukemaan sellasta kirjaa, mikä viikonloppuna ostettiin Kirjapörssistä. Charlaine Harrisin Veren voima -niminen.. iha kiva. Eilen jaksoin ensimmäisen luvun lukea ja se oli 45 sivua pitkä. Reippaasti pidempi, mitä aikasemmissa kirjoissa, mitä olen lukenut. Toi(-ainainen nimitys kaikesta) on semmonen fantasia kirja, et siin on jotain vampyyreita yms. Mut miusta ihan hyvä. toi on kans sen Yön Talo -sarjan tapanen ja musta se sarja oli hyvä... Mitä nyt oon kaks kirjaa siitä lukenu. ja tänään leivoin mokkapaljoa juhon synttäreille.. Ne maistu kyl kanelibrownieille x_x eikä mokkapaloille.. en tiiä sit mikä meni vikaan.. No tekemällä oppii. Sit oon käyny nyt jo parina päivänä ratsastamassa tossa naapurissa.

 inhottavaa, kun joka päivä soi päässä yks tai useampibiisi. Tänäänki Paramoren pari.. Laitan tohon loppuun, koska ne nyt tuo vähän piristystä, kun ei ole taaskaan kuvia. Olen nyt niin laiska ja tylsä, et en ole jaksanut ottaa, enkä ladata koneelle. sit meil alko remontti. Eilen ja maanantaina iskä ja äiti kanto tavaroita sieltä huoneesta pois, mikä tläkerrassa rempataan, eli siis mummon vanha huone. ja tänään iskä jo hajotti sielt semmosen vanhan komeron, joka piti purkaa. Sorkkaraudan kanssahan se siellä puuhasteli :D ja heitti palaset ikkunasta ulos traktorin peräkärriin. Jos lupailisin, että seuraavaan postaukseen tulee jo kuvia :)







ja sit se Still into you on kans hyvä c: mut se ei oo soinu päässä ku sunnuntaina.

ja tää cheekin jossu on hyvä c:


Samoin erinin Ei taida tietää tyttö on kans ihan hyvä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti