6/20/2013

#172 There's a time and a place to die but this ain't it

Täs on nyt tämmönen pikkunen..TAAS kuvaton postaus.. -.-' Mut mua ärsyttää!  Ku toi ulkoasu, ei satu semmoseks ku pitäs! Ensinnäki banneri on liian lyhyt.. ja en jaksa rueta pelleilemään sen gimpin kanssa.. ja jos blogia pienentää, ni noi kuvat ei mahu, ja must ne on just hyvii tommosina isoina.. Sitten muutenkin tää blogin ulkoasu.. Ei ei ei ei... nyt vaihoin sen, koska se lila ei oo mun väri. Tää ulkoasu on kyl niin vaiheesa!!!!
Ja tää blogihan ei sit ollu sitä varten, et tuun valittaa tänne kaikest 8)Noi ei se varmaan koko blogia kaada, jos joskus tänne jostain valittaa :) noeinojoo.. oiskoha meil muute photoshop? Sitäpä pitää kysästä, jos sillä vois sit tehä jonku bannerin.
  Ei mul tällä kertaa ollu oikeestaan mitään asiaa.. ei ees kuulumisia 8) Mut huomenna me lähetään Mäntsälään juhannuksen viettoon. Ja sunnuntaina takasi pakkaamaan. Maanantaina ois sit Hauskis :D Oujee.. ootan innol! Kamera sinne on ihan pakko ottaa! saatan kyl tarvii muutaki ku kameran ;D Mut en tiiä sit, et kerkeenkö ennen torstaita enää postaa.. ellen kännykäl yritä siel.. Koska en tiiä et mihin aikaan sunnuntaina ollaan kotona..
Argghh.. toivottavasti nyt ei lala sataa! tänään oli tarkotus hyppää Topil >:c Mutta ilma näyttää vähän huonolat.. Tänäänähä piti paistaa aurinko!
No mut pitääpä tästä joutua. tää oli nyt vähän tämmönen turha postasus..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti