6/23/2013

#173 'Cause after all this time, I'm still into you



perinteinen juhannuskokko :P








Ja se ellokselta tilattu paita.. ihan järkyttävän iso!




Hehee.. piilossa!









sit siellä oli ihan sairaadti nuijapäitä. se ranta oli ihan mustana niitä

juu. Juhannus oli ja meni. Mitenkäs teidän jussinne meni?

   Eli kerkesinpäs tulls päivittelemään tänne kuulumisia. Juhannus oltiin siis äidin tädin mökillä tuolla Hausjärvellä. kattoo nyt saanko noi kuvat siirrettyä.. pakko ne varmaan on, ku huomenna lakaa leiri ja kamera tottakai mukaan!
  Perjantai aamuna kumminkin lähdettiin. Mikkelissä käytiin mummon ja papan luona käymässä asentamassa tv kanavia niille, ku niitten vanha telkkari hajos.. ja äitillä taas välähti :D Ajettiin siinä tiellä, ni rusakko hyppi just meijän ja edellisen auton välistä tien poikki. Äiti sit huus vaan "Älä Juokse!" kaikki repes siel autossa :D Yrittiks se sille jänikselle huutaa, et älä juokse :DD Sen piti iskälle sanoo et jarruta/älä aja. iskähän ei sitä jänistä huomannu.  Mutta koko juhannus meni melkein saunoessa, uidessa, jutellessa ja kokkoa polttaessa! oi ja sit oli mansikkakakkua! Joo ja sit tuli viemäriputkessa käytyä! joo! Siis mikä menee ihan tien ali semmonen viemäriputki.. oli kyl vähän kostea, mut ei siellä vettä ollu. Siellä ryömin :D mm.. ÄLKÄÄ kysykö miks! en ala selittelemään. Salaisa hommia B) aisan ymmärtäneet ja samaa puuhaa harrastavat saattavat ymmärtää miksi.
  ja sit perjantaina.. tai no lauantaitahan se oli, ni menin..tai mut pakotettiin nukkumaan jo kahen aikaaan :( Mutta tuli nukutta sit kumminkin 12.05 asti, ennen ku tyypit tuli herättää.. ois sitä pidempäänkin hirsiä vetäny. Tattari oli mukana ja sille piti heittää palloa koko ajan!
  Sit se oli hyvvä, ku se siinä rannassa sen pallon kanssa temus. Siis se ranta on semmonen loiva alamäki(huom! iihan pienen lammen) ni Tatu tökkäs sen pallon nenällään veteen ja ui hakemaan sen. välillä sitä heittiinkin sinne veteen, mutta koira kyllä ui aika paljon! Se on ihan höpsö, ku sit ku se haluu et sille heitetään, ni se tulee siihen eteen ja tökkäsee nenällään pallon :D
 Kohta lähen uimaan Sannna kanssa.. ja sit pitää pakkaa leirille. Eli seuraavaa postausta tulee ehkä perjantaina tai viikonloppuna viimeistään! Torstaina loppuu leiri, ni en tiiä kerkeenkö sillo just postaa. tänään on soinu päässä toi Jf:n juhlitaan. Sitä ollaan laulettu juholle koko ajan :D
Noi kaikki kuvat ei ollu juhannukselta. osa oli aikasemmin viikolla otettuja.
   Ja viel. Seurailkaa mua instagramissa: iitu_3
 nyt vois lähtee tonne syömään mansikoita sulatetun suklaan kanssa <3

-Iida-

3 kommenttia:

  1. ihani kuvii, mistä on ostettu toi amerikkapaita mikä sul teinipeilikuvas on ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on Turkista bazaarista, mut luulen et löytyy Suomestaki jostain :)

      Poista