4/20/2013

#154 My Day- viikko käynnistyy

Elikkä nyt tulee sitten niitä my day viikko juttuja :) Tän viikon videoita en laita, koska niistä tuli aika noloja :D mutta ensi viikolla kuvaan uudestaan videon. Saattee ehotella olisko se ellanen, missä vaan selitän päivästä vai sitten sellanen että kuvaan pitkin päivää? :) Joka päivältä ei tule, koska niinä päivinä kuvasin videota. tässä taitaa kyllä olla ainoastaan maanantailta, keskiviikolta ja ehkä perjantailta. Keskiviikolta kuvista tulee video. ja minulle ehdotettiin että tekisin meikkipostauksen, jossa kerron mitä meikkejä minulla on.. Se voisi olla tälle lauantaille sellainen korvike my day:n sijaan..

(paint)Ja aamurutiinit ensin:

Herätys(06.50) en kerenny ottaa kuvaa heti, ni laitoin pari minuuttia myöhemmäksi herätyksen..
Ja sieltä saapuukin toinen herätyskello/ylösajaja. Ensin pitää tottakai venytellä ja hankailla itseään mattoon.. Hei!  Mihin se nyt lähti!?? ahaa.. Ankkaa hakemaan :))
Ja nyt kun on ankka haettu, niin sitten voidaan mennä herättämään! Hei??! Mitäs nyt?? Sunhan piti herättää mut, eikä rueta ite nukkumaan! >:O ... ja siihen se näköjään jäi, ylös noustuani... joskus käy näinkin..
Yleensä jos en  herää herätyskelloon, niin herään siihen kun Tatu saapuu, hiastelee naaman ja käy nukkumaan...

Aina sama ongelma.. eli seuraavaksi puen.. Anteeksi sotkuinen vaatekaappi, tarkoitus siivota tällä viikolla..

Sitten syön aamupalan ja harjaan hiukset & laitan ne jotenki. 
Yleensä olen pitänyt ne ihan auki, tai korkealla poninhännällä. Nyt kun tulee kesä, eikä tarvitse enää mitään pipoa pitää, niin voi esim. nutturoitakin rueta väsäilemään, eikä tarvitse purkaa aina välillä pois :))
Sitten meikki. Ensin laitan Dermosilin Primo Night Cream Retinolia, sitten luomiväriä: silmän sisänurkkaan tollasta kerman väristä ja ruskeaa ulkonurkkaan: Dermosilin meikki, sitten ripsiväri: joku Sensai, joka lähtee 38 asteisessa vedessä. tyyääk enemmän tuosta kuin toisesta, koska se leviää erittäin helposti.. (minulla ei ole ripsentaivutinta, enkä kylläkään mielestäni sitä vielä tarvitsekkaan..), Blistexin huulirasvaa ja Dermosilin huulikiilto.
Ensin meinasin laittaa tuollaisen keltaisen paidan, mutta en jostain syystä ollut tyytyväinen, joten vaihdoin sen..

Ja vielä päivän asua: tollanen jännä "lepakko"mallinen paita(kirppis), persikka toppi(Cubus) ja tollasent jännät farkut :)(Cubus), Hämähäkkikorvis(kirppis) ja tuo kultainen on se. mikä laitettiin, kun otin sen. se aloitus.. ja hopea vyö (Cubus)
ja vielä käsikorut ja viiksikoru..

Sitten pesen hampat, kello on jo tuon verran & käytän Tatun
 Sen jälkeen me lähdetäänkin odottamaan taxia
Koulusta ei tainnut tulla kuvia...



oli koulussa vähän tylsää.. ei ole lähtenyt vieläkään kädestä!

Sit vähän välipalaa.. Tuo activia luumu jogurtti on hyvää, en syö sitä sen takia, etteikö ruuansulatukseni pelaisi.. banaanana, milk

Iidan erikoinen! No ei nyt sentään. Pysytään ihan normaalissa ;)) Kyllä olen outo, mutta tuo ketsuppileipä on hyvää XD
Sitten läksyjen kimppuun.. Ja noi vauvan mössö päärynä ja luumu hommelit on kans hyviä :d Ja levitän aina koululaukun sängylle.. Ja sinne änkeää myös kutsumaton vieras..

koneella lanittaessa olen yleensäkkin blogissa lukemassa toisten blogeja ja gosussa..
ja sitten katsoin sunnuntaisen Koston :)

Tein salaattia ja illalla kuuntelin musiikkia


Ja Salkkarithan pitää katsoa!
Siinä oli maannatia.. Tuli aika pitkä... Mutta mm. keskiviikon tulee erikseen, koska muuten tästä tulee mahdottoman pitkä!

2 kommenttia:

  1. paljon ihanii meikkei ♥ ja muutenki kiva blogi ♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoss :)) On tulossa sellanen meikkipostauskin :))

      Poista