4/05/2013

#149 Come little closer

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!1 Kun en millään meinaa keretä tänne postailemaan!
Nyt PITÄISI olla paljon kerrottavaa :)) Mutta saas nähdä! :D

Eli maanantai.. Ai nii!! sehän oli vapaata ja aprillipäivä! Sillonhan postasin viimeks! Eikä.. Vähän on hyvä muisti!
No tiistai. Ihan normaalii x__x Mut me liikassa harjoteltiin viel siihen lenttisturnaukseen :))
 Keskiviikko: Lenttisturnaus!! Koko päivä menikin sitten siihen :)) Mut siellä oli kivaa! Me taijettiin voittaa eka erä 35-23 :DD Muista pisteistä en muistakkaan! :D Sit toinen hävittiin kahella pisteellä(kö?)
Kolmass... En muista ees kui monta erää pelattiin! Ainanki 5.. Kolmass.. oli eka tasapeli, mut pelattiin yks pallo ja se ratkas 28-27 meille :)) Nippa nappa voitettiin! Ja siin pelis mun sisäpelikengät alko painaa D: Toka vika me pelattiin viime vuoden mestaareita vastaan. Hävittiin joku 23-33 ainanki! Tais olla enemmänki se pisteväli.. No kuitenki.. Sen pelin aikana ne kengät alko hangata varpaisiin rakkuloita D: Oli kyl ihana pelata! Vika erä me pelattiin uudestaan niitä vastaan, joille ekan kerran hävittiin niil 2 pisteel. Tällä kertaa me voitettiin ne :) Siin pelis me taisteltiin pronssista ja neljännestä paikasta. Eka kertaa meijän koulu pääs mitallisijoille :)) Saa olla tyytväinen! Ope osti meille suklaamunat. Sit kävin hakee äitilt rahaa, ku se oli tien toisella puolella töissä :D Sil vitosel ostin kaikille muumitikkarit ja miulle, Sannalle ja Sinille sellaset suklaapatukat :D Ei kerrottu pojille mitään! Hih hih! Nojoo.. Sit kotona en tehny paljoo mitään.. Sit meil oli piano ja kävin ostaa iskälle synttärilahjaks taloussuklaata! :)
 Torstaina normal day.. kait.. No ratsastus oli..
 Tänään..Perjantai. Meil muuttu lukkari vähän.. ku eka oli (siis perjantain osalta) kuvis tai musiikki, liikka, biologia ja maantieto ja äikkä, ni nyt se on biologia ja maantieto, äikkä, liikka ja kuvis tai musiikki.. Noh.. Bilsas oli jotain dinosauruksista ja siitä tulikin meille kuviksen aihne -.- Piti piirtää joku dino.. Mie tein jonku joutsenliskon tms. Se onnistu kyl aika hyvin :)) Ku meil oli A4 paperi, ni ku piirsin sen pään, se muu vartalo jäi vähän liian pieneks; ei mahtunu paperille, Sit piirsin toiselle puolelle eka vartalon ja kappas vaan sit se pää ei mahtunu siihen enää! Leikkasin sen pään sielt toiselta puolelta ja se sopi siihen vartaloon tosi hyvin! Jei! Liikassa oli lenttistä :D:
Ruuaks oli pyttistä.. Nam! Si meil oli taksioottari. Myö ei Sinin kanssa jaksettu ootta taxii, vaa lähettii kävelee.. Matkaa meille on n. 5 km! Joo.. olis ehkä pitäny miettii kaks kertaa! Myö vaan vähä lorvittiin ja huilattiin koko ajan! :DD Sit me pysähyttiin hiekkakuopalle huilaamaan ja kuivattelee kenkiä. Siin ku on siit kiviä, et sinne ihan kuopalle ei pääse autol ja siit on puomi kans. Ja sit taxi ajo just oli x__x Myö ku meinattiin liftata kyyti sit ku se tulee, mut se tuli just sillo, eikä huomannu meitä, ku mei oltu ihan tien vieres -.- yhyy! Vähänkö vitutti sillo! No riehutiin sit samalla kans se loppu matka. Meil me juotiin ja kävin sattaa Sinin kotiinsa (n. kilsa matkaa yhteen suuntaan) Et sitä kävelymatkaa tuli n. 7 km! Huh! Kyllä on nyt jalat poikki! En oikeen jaksa mitään enää.. Tässä nyt lanitan koneella ja katon Salkkareita XD Eihän tässä nyt mitään. Huomenna pitää mennä yhen sukulaisen 50 v. syndeille. Pitää viel kattoo mitä sinne laittas päälle..

Täs on vähän näitä Sinin ottamia kuvia ;)
-Normaalisti olen hoikka ja tyylikäs mutta nyt olen vapaalla-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti