4/07/2013

#150 -Let the sky fall, When it crumbles


Where you go I go
What you see I see
I know I'd never be me
Without the security
Of your loving arms
Keeping me from harm
Put your hand in my hand
And we'll stand-
By; Adele - Skyfall












Awww!! Ihanaa! Yli 5000 sivun näyttöä! :DDDDDDDDDDD
   Mut hei.. Olisin eilen postannut, mutta en jaksanut, eikä ollut yhtään aikaa!
Aamul piti herää vähän vaille kaheksan.. Ja siis hirvee väsy! Myö illalla katottiin Ellin kanssa Laina kengissä.  Iha kiva :) Ja siis aamulla piti herää nii aikasi, ku oli kässäkerho ja piti laittautua, ku yhel....ömm.. olisko se serkulla oli 50 v. Synttärijuhlat. No äiti laitto mulle hiukset silleen nutturalle sellasella donitsilla.

Ja sit meikkasin ja katoin nää vaattet mitä sinne laitoin. Si me lähettiin sinne kässäkerhoon.. Ja ihanaa! Eihän siel sit ollukkaa mitään kässäkerhoo, ku vasta ens viikolla! no.. Jääpähän vähän enemmän aikaa laittautua.. Sit me lähettiin Johonki yhentoista aikaan. jos ois ollu se kässäkerho, ni ois tultu vaan kotiin, vaihettu vaatteet ja lähetty saman tien. Ne juhlat oli siis Kuopiossa. Ja alko yheltä.
   Eka siel oli joku rukoushetki, ku se oli Ortodoksisessa kirkossa tai srk. talolla ne juhlati. Ihan erilaista meininkiä, ku meillä aina kirkossa! Sitten oli ruokaa: kanakeittoa ja jotain sämpylää ja äly hyvää ruisleipää! Ja jälkkäriks joku mustikka-pirtelötyyppinen-juttu-jossa-oli-kermavaahtoa-kuulemma-talkkunajauhojakin... Jänään makusta, mut iha jees.
  Sit joku kuoro laulo, käytiin kattoo päivänsankarin käsityö-näyttelyä. Se oli siis samassa huoneessa, mut toisella puolella huonetta ;DD (Iida selittää....) Ja sit miä soitin Fur Elisen alun. Ja sit oli kahvit kakulla ja ei tainnu paljoo muuta.. piti kans piirtää tai kirjottaa sellaseen korttiin jotain sille päivänsankarille. 
Mut tossa alussa oli noita kuvia sieltä! toivottavasti ees joku jaksaa lukee näitä mun hirvittävän pirkiä tekstejä! Ja en jaksanu laittaa niihin mitään kuvateksitä tällä kertaa.. mutta kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!

 Ja niin.. tänään on kevätesitys vai mikä lien..anyway.. Soitan siellä pink pantterin.. Muute iha normal day..
   


Mut yks juttu viel! Ku otin sen donitsin pois mun hiuksista ja harjasin ne, ni ne oli ihan sairaan paksun ja tuuhen näköset! Näytin ihan joltain peikolta! :DD Ja pelleilin vähän cappi päässä. Elli otti must kuvia, ku ninjailin siinä.. Ne on ihan järkyttäviä! Tänne en kyl laita yhtään! Meinasin kuolla nauruun, ku katoin ne! ja siis mun ilmeethän ne kaikista ihanimmat oli!

5 kommenttia: