3/16/2014

Selvästi hyvä päivä! Hyvä päivä! Siis hyvästi selvä päivä!

Huhhuh! Ei oo kerenny ollenkaan tulla koneella käymään. Kauheesti taas ollu kaikenlaista. Ei varmaan mitään ihmeellistä ole tapahtunut nytten, mutta tiistain tunti peruuntui ni kävin kirkolla lenkillä Merikan kanssa.
 Eilen pidin synttärit. Aamulla harkkojen jälkeen suurin osa tuli meijän kyydissä meille. Ja muutama sitten vähän myöhemmin omalla kyydillä. Olin kutsunu Sannan, Sannin, Annin, Lillin, Meijun, Merikan, Sanin ja Tiian. Tiia vaan joutu lähtee illalla kuuden aikaan kotiin, ku sille nousi kuume ja migreeni. Toivottavasti joku toinen kerta pääsee sitten uudelleen meille käymään. Muut jäi yöksi.
 Iltapäivällä Roope ja Kalle kävi meillä. Sain aika nättiin pakettiin(talouspaperi ja maalarinteippi)paketoidut mun aurinkolasit. Pelattiin vähän aikaan pullonpyöritystä. Ja sitten ne lähti. 
Enne kun ne tuli, me heitettiin gio yläkerran ikkunasta ulos ja heitettiin sitä puuhun ja lyötiin pesäpallomailalla ja lyötiin kiveen sitä. kyllä se sit siinä hajos. Se oli sen luurin loppu. Sillähän myö se rikottiin, kun sain uuden puhelimen perjantaina. Samsungin Ace 3♥ 
Käytiin sitten neljän aikaan vielä kävelemässä ja niih. Jos en kauheen yksityiskohtaisesti kerro kaikkea.
Illalla lähinnä vaan juteltiin ja naurettiin ja nii. Vähän oli välillä semmonen olo, kuin ois puun ja kuoren välissä, kun porukka meinas jakaantua kahtia. Mutta kyllä se sitten järjestyi.
Päätettiin ettei nukuta koko yönä. Osa tosin nukati kolmen jälkeen ja ite nukahin jossain viien ja kuuen välillä ja pari valvo ainanki kuuteen. Ja kaikkihan me herättiin kaheksan - puol yheksän aikaan. Osa oli kyllä ihan pimpeli pom aamulla ja yöllä.
Käytiin aamullakin vähän kävelemässä ja siinä sitten vähän piristy. Loppuaika lähinnä vaan vielä juteltiin, enne kuin nää tultiin hakemaan. Mutta kyllä mulla ainankin oli ihan kivaa! :) Toivottavasti muillakin ;)

2 kommenttia: