3/30/2014

On kaikki sekavaa, se jokin saapuu aikanaan

Hey! Multa on nykyään näköjään turha odottaa postausta kuin kerran viikossa, viikonloppuna. Ei yksinkertaisesti riitä aika. Nyttenkin ens viikolla kaikkina muina päivinä joku koe, paitsi keskiviikkona. Maannataina musiikinkoe(todennäkösesti ihan helppo, ainankin osaan ne perusasiat, mitä siinä oli lukuun ottamatta basson, rumpujen, kitaran osia. ei oo aikasemmin tarvinnu perehtyä niihin), tiistaina enkun koe, torstaina äikän koe ja perjantaina mantsan koe. Joka päivä pääsee pänttäämään jotain ainetta. Tiistaina ei onneks tartte(ainankaan mun)
Tiistaina mulla oli tunti jo viideltä. Koulusta menin Lillin kanssa äitille töihin ja sit se vei meijät tallille. oli kiva taas, kun ei ollu liikaa kentällä ja kun päästiin hyppäämään talven jäliltä! menin Aapolla ja se meni muuten iha perus hyvin, mutta se alko kieltämään jumppasarjaa muutaman hypyn jälkeen, kun niitä välejä pidennettiin. Pystyn se hyppäsi ihan hyvin. Mulla vaan taitaa olla vielä vähän tekemistä tuon tekniikan kanssa :'D Ja Aapolla oli muutenkin kiva hypätä.
Keskiviikkona kävin ottaa HPV- rokotteen. Pikkusenko ees jännitti kässän tunnilla ennen sitä rokotetta, kun yhet lukee netistä siitä ja mitä sivuvaikutuksia siitä saattaa tulla. Ja sen rokotteen jälkeen alko iltapäivästä olla käsi kipee, ei pystyny nostamaan sitä juuri ollenkaan. Ja yhtä kiee se oli torstai-perjantainki.
Perjantaina jäin koulun jälkeen nuokkarille, kun se aukes Sampolaan. Se oli ihan kivannäköne ja nyt on sit maanantaisin paikka, jonne mennä oottaa koulun jälkeen ennen pianoo. Pelattii siellä pingistä ja semmosta hauskaa juttua. Mä en ttiä sen nimee, joten multa turha kysyä.
Eilen meni oikeestaan koko päivä semmosella muotokuvauskurssilla. Opin vähän siitä, miten ne valot ja varjot on hyvä, kun ihmistä kuvataan. Ja kun oli kans semmoset kunnon salamat ja kaikkia semmosia studiokuvaus juttuja. Ja tänänä kävin ulkona kävelemässä ja kuvaamassa pari tuntia.
Ja joo. Oon huomannu, että mulle tulee kirjotusvirheitä. Kun kirjotan, ni korjaan kyllä ne, mitä huomaan, mut kaikkia en huomaa, ja kun en ees varmaan koskaan tuu lukemaan näitä mun kirjotuksia, nii ni. Ja kun en ees lue näitä senkään jälkeen kun oon ne kirjottanu. Ainoastaan melkeimpä sillon, kun joku on kommentoinu et on kirjotusvirheitä.
Kokeilin muokata nuo kuvat kokonaan ipiccyllä. Musta tuntuu et kuitenkin yritän opetella sen photoshopin käyttö, koska se picasa, ei enää oikeen toimi hyvin. Se teki niistä kuvista huonoja. Nääkin on nyt vähän parempia, kun ne picasalla muokatut, aika lämminsävyisiä tosin nyt.
Ja linkkailkaa vielä blogejanne tuonne Linkkaa blogisi -postaukseen! :)

2 kommenttia:

  1. Härreguud tuo kissa, rakastuin!♥:o Haluun tommosen löllykän!:33 Kenen tuo on?

    VastaaPoista