3/23/2014

But I know I'll die happily

Hey! Mä en eilen kerennyt tulla postaamaan, mutta tänään sitten sen verran sain aikaa varattua kirjoittmiseen. Pitäis vielä tt:n kokeeseen lukea vähän, kun on kauhene vaikee koealue ja koe huomenna.
Tiistaina mulla oli tunti ja menin taas Aapolla. Meni muuten tosi hyvin. Sain sen pysähtymään ja peruuttamaan nätisti, jota en oo enne Aapolla saanut. Ja muutenkin Aapo kuunteli tosi hyvin. Laukassa oli vielä vähän ongelmia, mutta muuten meni ihan hyvin. Ensi viikolle varasin Speedyn, jos kenttä ei oo kauheen liukas.
Eipä tossa viikolla kovin paljoo muuta oo sitten tapahtunutkaan. Eilen käytiin Mikkelissä. Piti joitain asioita käyä ostamassa ja sitten muuten vaan vähän kierreltiin. Jotakin tarttui mukaan ja itseasiassa kaikki olikin alennuksesta, mitä mukaan tarttui.
Tänään käytiin Pieksämäellä Järvisuomen kuvaksian julkistustilaisuudessa. Osallistuin neljällä kuvalla nuorten sarjaan ja kaski niistä sijoittui. Voin otoh loppuun laittaa ne kuvat, tosin ne ovat vähän paremmin muokattuja siinä kisassa, kuin nämä, mitä tähän postaukseen laitan. Mutta kuitenkin. Toinen niistä kuvista sijoittui 9. kymmenen parhaan joukkoon ja toinen kuva voitti koko sarjan!
Mutta eipä mulla tässä muuta. Käykää linkkaamassa bloginne tuohon edelliseen postaukseen! :) 
Ja näillä kuvanmuokkausohjelmilla ja bloggerilla on jokin ongelma mua kohtaan. Nää on alkanu tekemään näistä kuvista tämmösiä kauheita epätarkkoja, väärävärisiä kuvia... Mistähän asetuksista niitä pitäis säädellä...
Mustat farkut - 14.90€ CUBUS (ale, norm. hinta 39.90€)
Juomapullo - 1,50€ STADIUM (ale)
Paita - 7€ SEPPÄLÄ (ale, norm. hinta 24.95€)
Tekninen paita - 5€ STADIUM (ale, norm. hinta 19.90€)
Topit - 15€ kpl STADIUM (ale, norm. hinta 44.90€)
Mutta oikeesti kamalat nuo ostoskuvat ja kuukuvat! 0____0 herrajumala 
Ja tuossa alhaalla nuo kuvatm joilla sijoituin, tosin vähän paremmin muokattuina kisassa. Jälkimmäisellä kuvalla voitin sen sarjan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti