1/12/2014

Uutta ulkoasua

Elikkäs muokkailin vähän blogia. Mitä tykkäätte ulkoasusta? Bannerin tein tällä kertaa vähän yksinkertaisemaksi. Ensin ajatus oli, että siinä olisi pelkkä blogin nimi, mutta sitten siihen tupsahtikin jokin kuva myös. Ja vähän picmonkeyllä kokeilin kaikkea ja ihan mielenkiinnosta kokeilin siitä erilaisia juttuja. ja taustaan sitten jäi tuommoinen.
   En oikeestaan muuta muuttanut blogissa. Vielä. paitsi parit sivupalkit. html-koodit on mun mielestä ihan hyvin. mitä nyt pientä fiksausta voisi tehdä, mutta en ala sotkemaan niitä! Jos meen sinne häseltää niitten koodien kanssa, ni voi olla, et häviää kaikki. Jos sitten joskus Roosa vaikka voisi vähän auttaa :D

Muuten tartten teijän fiksujen apua! kun haluan vaihtaa ton cursorin ja oon jo muutaman kerran yrittänyt, mutta se ei vaihdu. Se ei yksinkertaisesti tallenna sitä koodia css:ssä. Ja kun oon kans miettinyt, että haluaisin sen ihan perus nuolen, mutta en saa totoa cursori koodia pois, kun se ei edes ole siinä css kohdassa. Mun ymmärrys ei riitä tähän. Tulkaa joku auttamaan ja kertomaan ihan vaihe vaiheelta, miten saan nyt vaihdettua sen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti