1/03/2014

Jos päästät mut rattiin, ni kyl keretään kepeesti

Pöllö-koru - en muista kaupan nimeä  1.90€
Ruskea toppi - KappAhl 9.95€
Vihreä toppi - Lindex 7.95€
Oranssi toppi - H&M 7,95€ 3€
Puna-valko raidallinen toppi - H&M 4.95€
Haaramihousut - H&M 14.95€ 7€
Paita - Rosebullet 19.90€
 Hajuvesi Christina Aguilera - Anttila n. 30€
 Hiuslakka  osis+ -en muista kauppaa, josta ostettiin, enkä hintaa
Love-tuplasormus - Glitter 3.90€
Ikuisuus-kaulakoru - Glitter 6.90€
Risti-tuplasormus - Glitter 7.00 -50% 3.50€

Mitähän tää blogger teki näille kuville?
  Mut anyway. Käytiin äitin kanssa Jumbossa. Eilen aamulla lähettiin joskus yheksän kymmenen välillä. Ajettiin suoraan hotellille, mut ei saatu huonetta vielä, kun ne ei ollu siivonnu sitä. Käytiin siinä välissä shoppailemassa ja ostettiin leffaliput. Käytiin katsomassa Nälkäpeli Vihanliekit. Se oli kyl hyvä. Kierreltiin sen jälkeen kans vähän kaupoissa, ennen kun palattiin hotellille. Löydettiin yhestä kaupasta semmonen samantyylinen "takki" kun mulla oli. Ei kuitenkaan otettu sitä heti, ku aateltiin kiertää muualla viel kattomas, mut sinne se jäi sinne kauppaan, kun unohdettiin. Ei tosiaan kovinkaan paljoo tullut ostettua. Noitten lisäks oli kans semmonen valkonen paita, joka löydettiin kirpparilta.
   Mua jäi häiritsemään, kun ei ostettu sitä takkia ja sit kans yhtä paitaa, mitä näin, mut se oli kyl aika kallis. just tälleen kun on alet, ni ei oikein löydä kaupasta mitään kivaa ja sit kun ei oo rahaa mukana ni sit löytyy puol kaupallista, mitä haluais.
   Illalla sen elokuvan jälkeen sit mentiin melkein heti hotellille. Se oli siinä tien toisella puolella. Joutu pari kertaa kysymään tietä, kun siellä oli vähän sekava, kun siellä oli joku tietyö. Käytiin saunassa ja uima-altaassa uimassa hetkisen ja sit tilattiin ruoka hotellihuoneeseen.
  Aamulla herättiin ja käytiin aamupalalla. Pakattiin ja lähettiin ysin jälkeen ajelemaan Hyvinkäälle päin. Käytiin kirppiksellä ja sitten mentiin käymään vanhojen naapureitten luona. Sen jälkeen lähettiin ajelemaan kotia päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti