4/23/2014

Ei tän näin pitäis mennä

Tais jäähä pari viikkoo tästä välistä.. Tulin kipeeks sillon toissaviikolla ni en jaksanu sitten tulla toista postausta kirjoittamaan ton -linkatut blogit- sijaan. Ja ei ollu sillon ees kuvia juurikaan. Noh viime viikonloppuna piti sunnuntaina/maanantaina tulla, mutta en sunnuntaina kerenny ja maanantaina tuli sitten toisenlainen tauti. Meinaan oli maanantaina parhaan kaverin pestillä vessanpönttö...Laatta lensi vähän väliä. Mutta se meikin sitten jo ohi ja tiistaina olin pois koulusta kuitenkin. Koko päivä meni melkeinpä nukkuessa. Aamulla ja päivällä ei meinannu pysyä pystyssä yhtään eikä aivot pelannu, ni en jaksanu tulla kirjottelemaan mitään. Ilallla kuitenkin olo parani jo ihan melkein normaaliksi ni tänään meninkin jo kouluun, kun ei ees kuumetta ollu.
Viime viikolla sitten koulussa oli torstaina joku pieni pääsiäisjuttu. Oli erilaisia "pisteitä" kolmella viimesellä tunnilla ja sitten pääsiäiskirkko.
 Perjantaina lähettiin ajamaan Järvenpäähän iskän veljen luo. Käytiin matkalla moikkaamassa meijän vanhoja naapureita Hyvinkäällä. Ja muistothan tuli taas mieleen ♥ Hyvinkääki on muuttunu nii paljon tässä 7 vuoden aikana, kun muutettii tänne. Herrajumala. Onko siitä jo 7 vuotta!
No anyway. Ja matkalla käytiin myös nukarin koskilla pitkästä aikaa. Käytiin Järvenpäässä perjantaina Suomi Tivolissa, kun se oli sillon siellä.
 Lauantaina käytiin kiertämässä kirppiksiä. Ei tarttunu mulle ainakaan tällä kertaa mitään mukaan. Ja käytiin iskän serkkujen luona.
Sunnuntaina sit lähettiin ajamaan kotia kohti. Käytiin äitin tätin luona siinä matkalla. Ja kotona oltiin sit aika illasta. Maanantai meni suurimmaks osaks oksennustaudissa ja eipä tässä nyt mitään erikoista.
Musta tuntuu että tää voi olla aika sekava postaus nytten. ei aivot pysy millään, ei millään nyt mukana missään! Kirjotusvirheitäkin saattaa löytyä ihan muutama. En jaksa lukea tätä tekstiä uudelleen(ok en lue ikinä) mutta nyt varsinkaan. Niin kauheesti mietittävää taas kaikessa! Pitäsi ottaa loma ja miettiä kaikki selväks. Pitäis merkata kaikki maholliset miljoonat kokeet ja kaheesti kaikkee nyt toukokuussa ja kaverisuhteita pitäs miettiä. ei nyt oo silleen mitään ongelmia niissä, mutta itelleni saaha vaan selväks kaikki.
Ja tää on aina paha kun alan miettimään asioita ni KAIKKI, mitä pitäs miettiä tulee samaan aikaan. Ja siinä vaiheessa sekoon ihan täysin. Tekis mieli olla taas 5 vuotias ilman huolia ja murheita enkä osais ajatella näi monimutkasia asioita näin MONIMUTKASESTI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti