5/26/2013

#164 otsikoton... o__o

Kukkuu! :DDD

nyt on taas viikoo vierähtänytkin nopeastki. Matkajännitys kasvaa. Matkalaukut on jo pakattuna... Ainankin melkein. Viimeksi taisin postatat tiistaina. Tällä viikolla on tullut ainankin oltua ulkona ja liikuttua. Olen pyöräillyt melkein 70 km tällä viikolla! Siis joka päivä kouluun ja takaisin kotiin yht. n. 10 km.. okei en ihan joka päivä pyöräillyt kouluun. Plus sitten keskiviikkona pyöräilin kouluun ja tallille. eli yhteensä melkein 30 km. Tallille on yhteen suuntaan jotain 9 km ja edes takaisin melkein 20 km.
 Torstaina oli koulun kevättapahtuma. Siellä oli perus Suvi virsi ja Jäähyväis laulu lähteville kutosille. Sitten kummioppilaat antoivat ruusut ja me saatiin myös stipendit :) Raha olikin tarpeeseen sinne Turkin reissuun.
Mutta tänävuonna ei ollut mikään perus kevätjuhla. meillä ei ollut mitään näytelmää, niinkuin yleensä vaan ulkona oli sellaisia rasteja, missä kierrettiin. Yks rasti oli tandemhiihtoa puusuksilla, toinen oli origami, kolmas pallonheitto ja kutoset piti neljännellä rastilla leikkejä.. itse asiassa lähinnä polttopalloa.

Lauantaina eli siis eilen oli Ellan synttärit. Ja tuli sillonkin oltua melkein koko päivä ulkona. Siellä synttäreillä me hypittiin tarmpoliinillä, pelattiin muuttuvaa labyrinttiä ja semmosta hauskaa pelikirjaa, jossa oli useempia pelejä. Sit me oltiin vesisotaa. sen jälkeen kaikki oltiinkin ihan läpimärkiä! ihan ku oltais kaikki käyty umiassa vaatteetä päällä :D ja keinaria myös pelattiin! ja tottakai syötiinki!
  Ellan synttäreitten jälkeen menin Sannalle pariksi tunniksi. Siellä me oltiin lähinnä ulkona ja kuvattiin hienoja videoita.
ja illemmalla kävin ratsastamassa Topilla. ja vielä illemmalla pakkailin jo tavaroita sinne Turkkiin.

Tänään olis luvassa geokätköilyä Martoissa. ja varmaan muuten vaan ulkona oleilua ja kuvailua.. Katotaan kerkeänkö postata huomenna tai tiistaina... Voi olla että tiistaina tulee semmoinen minipostuas kännykästä.
Tässä vähän kuvia:

















ainii! ja tilattiin ellokselta tommonen paita, jota rakastan <33 ja minishortsit, mut ne koot ei ollu pitäny paikkaansa, ni piti palauttaa ja tilaaa kokoo isommat.. harmittaa vaan, ku sen värisiä, mitä olsin halunnu, ni ei enää ollu :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti