5/05/2013

#159 Cheek!

Oi!! Tän postaiksen aijon pyhittää kokonaan eiliselle.. okei.. ehkä vähän tähänkin päivään <3 ja nyt ensiksi mua ärsyttää, kun en ikinä kerkeä tänne postata! No onneksi kohta on kesääloma, sillon ehtii <3 Ja viel vähän kaukainen ilmoitus, et sit ku me lähetään sinne Turkkiin (29.5.13) ni siin on se viikon välinen tauko, koska en varmaankaan siellä ala postailee :DD

No niin, nyt päästään asiaan! <33
       Eilen eli siis 4.5. oli Vheekin keikka Pieksämäellä <33 Aamulla menin kässäkerhon jälkeen Sannalle. Kässäkerhossa me muuten tehtiin sellaset rannekorut, maalasin yhen ikuisuuksia siellä olleen rasian loppuun ja koristeltiin sellasia pusseja.

Siellä me ei oikeestaan tehty mitään ihmeellistä. Me vaan ooteltiin iltaa.  Tehtiin sellainen kyltti.. Saatan laittaaloppuun kuvan. Sitten me lakattiin kynnet. ömm.. Mitähän me tehtiin.... SEKOILTIIN! en keksi muuta sanaa sille 8P me juotiin simaa ja saatiin aivan kauheat naurukohtaukset! Kolmen aikaan me alettiin jo vaihtaa vaatteet ja meikkaa yms. Sitten syötiin ja lähdettiin kohti Poleenia! Pysähdyttiin Saleen ostamaan jotain maitoa ja leipää + me ostettiin Sannan kanssa Pantteripussit, vanhoja autoja ja Sanna Tuplan ja mä Twixin ;)
Matkalla me kuunneltiin matkalla Cheekkiä.. TOTTAKAI! Ja Julia oli menny sinne ennne meitä. Meitä jännitti, et oliskohan siel miten paljon porukkaa jo, kun kello oli viisi. Julia laitto viestiä, et ei siellä ollu, ku 4 ihmistä sen lisäksi! pieni reaktio tuli, kun luin sen viestin! Siellä pihalla me ooteltiin semmonen puolisentoista tuntia, ennen kun sinne alko edes tulla porukkaa! Ja osa niistä ihmisistä lähti siit jonosta meijän eestä, ni me päästiinkin ekaks + essu oli kans :3 Siinä me vaan jotain juteltiin oven eessä, ennen kun ne päästi seitsemän aikaa sisälle. Ja tuntihan siinä meni, ennen kun kaikki oli päässyt sisälle. Ja siis ihmisiähän oli 500.
   Mun mielestä oli ihan pe*seestä..anteeks nyt vaan, mutta oli se, et siin lavan edessä oli alle 120cm alue! Me oltiin ekana jonossa, mut ei päästy lavan viereen :c päästiin kuitenkin niin lähelle, kuin mahdollista. Kuvasinkin melkein koko keikan. Ja huusin! & lauloin ;) kaikki ilo irti, kun en tiedä milloin seuraavan kerran Cheekin keikalle pääsen...
    Ennne kuin cheek tuli sinne, ni siihen tuli joku roudari, jolla oli 2 Cheekin levyä nimmareilla ja juliste nimmarilla x__x Se antoi toisen levyn mun vieressä olevalle tytölle o___o Ja sitten se oli tyyliin siinä mun edessä ja levitti sen julisteen ja sano: "Kattokaahan nyt kaikki" Vitsit että mua ketutti! Se tyyliin tuli tahallaan siihen ärsyttää!
  Kaikkea en nyt kyllä kerro, mitä se Jare siellä selitti, mutta kyllä muistan keikan aina <3 Ainut mistä voin valittaa ja mikä jäi harmittamaan oli se, että Cheek ei jakanut nimmareita :'c ja se p***a järjestely, et siin oli pikkuset edessä.. ois voinu olla silleen et siin keskellä voin olla niinku näitä yli 120cm ja molemmilla sivuilla sellaset alueet niille pikkusille.. Mutta oli kyllä ihana keikka <3 Ostin myös sellasen paidan 25euroo, kaulakorun 10euroo ja pinssin 2euroo... Sitten me ajettiin kotia ja selitettiin kaikkea koko matka..
  Tänään ei mitään ihmeellistä.. paitsi, et käytiin Mikkelissä ja Prismassa. Sain ne ihanat kangaskengät <3 Mut tarkoitus oli mennä Papan synttäreitä vähän juhlimaan ;) ainii! ja äiti toi laivalta mulle tommosen keltasen huivin.


Tämmönen koru

pinssi ja jätti suuri piata o__o


En laitakkaa kyltistä kuvaa :P mut sit ku se laulo Syypää sun hymyy, ni näytettiin kyltin toista puolta ;) Toista ei keahttu.. Täs on kuitenki pari kuvaa viel keikalt ja kännykäst ne kengät ja kuva keikalt kans ;)
ja kameran tarkennus oli aika kaukanen.. En uskaltanu ottaa järkkäriini sinne, ku en ollu varma saiks sinne.. mut ois saanu.. Vein ellin kameran ;)





näyttää et cheekil ois siivet xD


8 kommenttia:

  1. Se kuva niistä kengistä ? + postaile useemmin!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäsin sen kännykäst, vähän myöhemmin, mitä julkasin ton. nyt se pitäs tuossa olla.. Ja joo postailisin, mutta, kun en kerkiä ikinä! Nyt yritän panostaa taas tähän postaamiseen. Jos seuraava tulisi jo tiistaina /keskiviikkona.. Tai viimeistään torstaina!!

      Poista
  2. Kiva postaus :)
    -Hidie

    VastaaPoista
  3. ;DD Siel keikal oli niiiin parasta!! Ja kun tultiin sielt nii kuunneltiin vaan täysii musaa ja sul oli koko matkan ikkuna auki! ;))<33 Hirvee jumputus! <3 Ihanat kuvat!<333

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii ;D Olihan sullaki ikkuna uaki melkein koko matkan!

      Poista
  4. Tosi kiva postaus!! :)

    VastaaPoista