7/06/2014

Juva Rokkaa 2014

4. ja 5.7. olin Juva Rokkaassa. Ja juu oli kivaa! Perjantaina siellä esiinty Viikate, Haloo Helsinki, Popeda ja Jenni Vartiainen. Lauantaina oli Dreamferno, Cheek, Luonteri Surf, Francine, Neljä Ruusua ja Kotiteollisuus.
Perjantaina olin siellä Hannalin kanssa ja oltiin eturivissä Haloo Helsingin ja Jenni Vartiaisen aikana. Pääsin heittämään Ellin kanssa ylävitosen ja sain siinä lopussa Haloo Helsingin ja Leon nimellä varustetun plektran kun ne heitteli niitä sieltä lavalta :-)
Jäi vaan harmittamaan kun oltiin niin tyhmiä, ettei tajuttu Hannalin kanssa mennä sen jälkeen sinne taakse oottamaan ni ois saatu vaikka nimmarit ja yhteiskuvat. Mutta Haloo Helsingin paidan ostin.
Lauantaina sit olin Sannin ja Sannan kanssa siellä. En päässy ihan eturiviin enkä ihan Sannin ja Sannan luo, siinä oli yks ihminen meijän välissä. Mutta ihan hyvä paikka mulla oli. Cheekin jälkeen mentiin heti sinne taakse ja saatiin siltä vaan läpsyt, kun se ei muuta kerenny. Ja sit Sanni joutu lähtemään ni oltiin Sannan kanssa vähän aikaa kahdestaan mut sit suurimman aikaa Emman ja Titan kanssa. Käytiin apsillakin pari kertaa. Ja sit mentiin kattomaan Neljää Ruusua.

2 kommenttia: